Logo

Αποφυλακίζεται ο κατηγορούμενος για την υπόθεση των εκβιαστών δημοσιογράφων Π. Μουσσάς



 
 

moussas 16-2-2017Αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους ο κατηγορούμενος στην υπόθεση των εκβιαστών δημοσιογράφων, Παναγιώτης Μουσσάς, μετά από 12 μήνες προφυλάκισης. Στον 50χρονο, ο οποίος είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος τον περασμένο...

Φεβρουάριο, το Συμβούλιο Εφετών επέβαλε τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μια φορά τον μήνα στο Α.Τ. της περιοχής του.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Π. Μουσσάς (ήταν υπεύθυνος στο Γραφείο Τύπου της Attica Bank και παλαιότερα στο Γραφείο Τύπου της ΕΥΔΑΠ), τον περασμένο Φεβρουάριο, από κοινού με τους συγκατηγορουμένους του Π. Μαυρίκο (σκοτώθηκε σε τροχαίο το καλοκαίρι) και Χρ. Φράγκου (αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 50.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα) είχαν συλληφθεί –έπειτα από καταγγελία της δημοσιογράφου και υπεύθυνης του Γραφείου Τύπου της ΕΥΔΑΠ Αμαλίας Κάτζου.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι Μουσσάς, Μαυρίκος και Φράγκου την εκβίαζαν, ζητώντας κρατική διαφήμιση, με απειλές κατά της ζωής της κόρης της.

Την ικανοποίησή τους για την αποφυλάκιση του Π. Μουσσά εξέφρασαν οι συνήγοροί του, Θεόδωρος Μαντάς και Σάκης Κεχαγιόγλου, με δήλωση στην οποία αναφέρουν:

«Το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών με το υπ΄αριθμ. 291/17 βούλευμά του αποφάσισε την αποφυλάκιση του εντολέως μας, Παναγιώτη Μουσσά, και την αντικατάσταση της κράτησής του με περιοριστικούς όρους. Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για την εξέλιξη αυτή, η οποία αποδεικνύει ότι η Δικαιοσύνη, δια των θεσμοθετημένων οργάνων της, όταν επικρατεί νηφαλιότητα και ψυχραιμία, αποκαθιστά άστοχες αποφάσεις που ελήφθησαν σε επιβαρυμένο επικοινωνιακό περιβάλλον».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-2-2017 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Σε ανακριτή Διαφθοράς ανατίθεται η υπόθεση των εκβιαστών


Τελευταία Δικαστικά