Logo

Στην εισαγγελέα ως ύποπτοι διάπραξης αδικημάτων ο Αρτέμης Σώρρας και επτά συνεργάτες του



 
 

sorras 15-3-2017Ο Αρτέμης Σώρρας και επτά συνεργάτες του έχουν κληθεί για αύριο Πέμπτη με την ιδιότητα του υπόπτου από την εισαγγελέα Πρωτοδικών, Ευγενία Αυλίδου, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται κατόπιν σχετικής παραγγελίας της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου...

Συγκεκριμένα, οι οκτώ ύποπτοι  καλούνται να παράσχουν εξηγήσεις για σειρά αξιόποινων πράξεων, όπως είναι τα κακουργήματα της απάτης, της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, το πλημμέλημα της διέγερσης πολιτών σε βιαιοπραγίες και άλλα αδικήματα.

Στη δικογραφία που σχηματίζεται από την κ. Αυλίδου, που διεξάγει την έρευνα, περιλαμβάνονται:

*η μηνυτήρια αναφορά, που είχε καταθέσει  στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Στεφανόπουλος,

*άλλες δικογραφίες που εκκρεμούσαν για τα "έργα και τις ημέρες" του Αρτέμη Σώρρα, που διαβιβάστηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών με την παραγγελία της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου. Μεταξύ αυτών των δικογραφιών περιλαμβάνεται και αυτή που είχε σχηματιστεί από Εισαγγελία της Πελοποννήσου σχετικά με την υποβολή από πολίτες, σε εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία των επίμαχων εξουσιοδοτήσεων  που μοιράζονται από την οργάνωση «Ελλήνων Συνέλευσις».

* δημοσιεύματα που διαβίβασε, μέσω της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-3-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά