Logo

Προφυλακίστηκαν πέντε μέλη του κυκλώματος κοκαΐνης



 
 

Στη φυλακή οδηγούνται αμέσως μετά τις απολογίες τους στις ανακριτικές αρχές, πέντε από τα μέλη του κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης στην Ελλάδα, αλλά και σε χώρες τις Ε.Ε, με έδρα τα Τρίκαλα. Όλοι τους κρίθηκαν προφυλακτέοι στο πλαίσιο της ανάκρισης που  βρίσκεται σε εξέλιξη για την μεγάλη αυτή υπόθεση.

Ανάμεσα στους κατηγορουμένους που προφυλακίστηκαν, είναι  επιφανής επιχειρηματίας από τη  Θεσσαλία, πρώην ποδοσφαιρικός παράγοντας τοπικής ομάδας, καθώς και ένας από τους πιο πλούσιους επιχειρηματίες της Αλβανίας, ο οποίος φέρεται μάλιστα να διαθέτει μεγάλη εταιρεία επεξεργασίας και διακίνησης φυσικού αερίου και πετρελαίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Έλληνας επιχειρηματίας απολογούμενος φέρεται ότι  εμφανίστηκε  μετανιωμένος, υποστηρίζοντας ότι ήταν λάθος του που δέχθηκε να αποθηκεύσει 20 κιλά κοκαΐνης στο σπίτι και στις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας του. Ακόμη, φέρεται να ισχυρίστηκε πως δέχθηκε ισχυρές πιέσεις από τους Αλβανούς συγκατηγορουμένους του, προκειμένου να διαθέσει  δικό του χώρο για την αποθήκευση ινδικής κάνναβης, όπως του είπαν, για να μη χαλάσει η επιχειρηματική συμφωνία που είχε κλείσει μαζί τους.

Ο 54χρονος Αλβανός, που φέρεται και ως "εγκέφαλος" του κυκλώματος, σύμφωνα με πληροφορίες,  αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση. Μάλιστα, κατά την απολογία του φέρεται ότι  είπε  μεταξύ άλλων πως είναι ιδιοκτήτης και πρόεδρος εταιρείας γκαζιού στην Αλβανία, επιτυχημένος επιχειρηματίας και ως εκ τούτου δεν είχε καμία οικονομική ανάγκη να διακινήσει ναρκωτικά.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-6-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά