Logo

Συζητήθηκε στο Πρωτοδικείο η αίτηση για τη μεταβίβαση του ΔΟΛ στον Β. Μαρινάκη



 
 

Συζητήθηκε τη Δευτέρα το πρωί στο Πρωτοδικείο της Αθήνας (Τμήμα Εκούσιας Δικαιοδοσίας) η αίτηση για την επικύρωση της μεταβίβασης του ΔΟΛ στον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, με βάση τα αποτελέσματα του πρόσφατου πλειστηριασμού.

Παρεμβάσεις κατά τη διάρκεια της συζήτησης άσκησαν οι εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών ενώσεων (ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΙΤ, ΕΤΙΤΑ), καθώς και εργαζόμενοι του Οργανισμού, που ζητούσαν να ολοκληρωθεί η διαδικασία υπέρ του υπερθεματιστή καθώς, όπως επισημάνθηκε στο δικαστήριο «οποιαδήποτε άλλη επιλογή οδηγεί την εταιρεία σε πτώχευση που είναι ό,τι χειρότερο για τους εργαζόμενους».

Παρέμβαση έκανε και η εταιρεία DIMERA συμφερόντων του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη που αντιτίθεται στην ολοκλήρωση της διαδικασίας υπέρ του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας που έχει αναλάβει την ειδική διαχείριση Γ. Αγγελίδης ζήτησε από την πρόεδρο του δικαστηρίου να εκδοθεί το ταχύτερο δυνατό η απόφαση, «ώστε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και ο νέος ιδιοκτήτης να αναλάβει τις υποχρεώσεις του έναντι των εργαζομένων».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-7-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά