Logo

Αρχειοθετείται η εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του Αλέξανδρου Βέλιου



 
 

Την οδό του αρχείου λαμβάνει η εισαγγελική έρευνα που διενεργήθηκε, κατόπιν εντολής του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, Ηλία Ζαγοραίου, για τις συνθήκες θανάτου του δημοσιογράφου, Αλεξάνδρου Βέλιου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την προκαταρκτική εξέταση (έρευνα) που διενεργήθηκε δεν προέκυψαν στοιχεία που να δείχνουν ότι αλλά πρόσωπα τον συνέδραμαν στον θάνατο του.

Υπενθυμίζεται, ότι ο γνωστός δημοσιογράφος απεβίωσε πριν από ένα χρόνο μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Ο ίδιος είχε δηλώσει δημοσίως ότι θέλει να δώσει τέλος στη ζωή του με ευθανασία. Μάλιστα, μετά από αυτή τη δήλωση αναρτήθηκε δημοσίευμα σε ηλεκτρονική σελίδα που αναφερόταν σε σύριγγα με δηλητήριο και γιατρό πρόθυμο να τον βοηθήσει στην απόφαση του.

Με αφορμή αυτό το δημοσίευμα ο κ. Ζαγοραίος παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου  να εξακριβωθούν οι συνθήκες θανάτου του Αλέξανδρου Βέλιου. Στο πλαίσιο της έρευνας διατάχθηκε η εκταφή του προκειμένου να γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις, ενώ ελήφθησαν και μαρτυρικές καταθέσεις.

Ωστόσο, κατά πληροφορίες, δεν προέκυψε ότι κάποιος βοήθησε τον δημοσιογράφο στην αυτοκτονία του.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-9-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά