Logo

Εισαγγελέας "δείχνει" εδώλιο στον Ανδρέα Μαρτίνη για τα δωρεάν νοσήλια στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν



 
 

Την παραπομπή του Ανδρέα Μαρτίνη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων προκειμένου να δικαστεί για απιστία σχετική με την υπόθεση των «δωρεάν νοσηλίων» στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν. 

Συγκεκριμενα, ο εισαγγελέας Εφετών, Γρηγόρης Πεπόνης, ζητά από το Συμβούλιο Εφετών να παραπέμψει σε δίκη τον Ανδρέα Μαρτίνη για τις παροχές του  νοσοκομείου σε πρόσωπα που δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις για μηδαμινή ή και καθόλου χρέωση νοσηλείας.

Ο εισαγγελικός λειτουργός επισημαίνει στην πρότασή του ότι ο κατηγορούμενος ενήργησε μόνος του στην υπόθεση αυτή, αποφασίζοντας ποιος θα νοσηλευόταν από το Νοσοκομείο και όριζε ο ίδιος αν και πόσο θα χρεωθεί ο νοσηλευόμενος, τακτική που ζημίωσε το ίδρυμα με ποσό περίπου 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Στη λίστα των ευεργετημένων από τις οικονομικές διευκολύνσεις που πρόσφερε ο κ. Μαρτίνης συμπεριλαμβάνονται πολιτικοί ή συγγενείς πολιτικών, καλλιτέχνες και άλλοι.

Ο κ. Πεπόνης προτείνει τη διατήρηση των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα που έχουν επιβληθεί στον 75χρονο κατηγορούμενο, ο οποίος βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό, λόγω βεβαρημένης υγείας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-11-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά