Logo

Στις 11 Δεκεμβρίου θα απολογηθούν ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Νίκος Λάσκαρης και η σύζυγός του, Τζώρτζια Ευσεβίου



 
 

Ενώπιον της 11ης τακτικής ανακρίτριας, Χρυσούλας Γκούμα, εμφανίστηκαν σήμερα Πέμπτη ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Νίκος Λάσκαρης και η σύζυγός του, Τζώρτζια Ευσεβίου, προκειμένου να απολογηθούν για τις κατηγορίες της απάτης, της υπεξαίρεσης και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα (ξέπλυμα βρώμικου χρήματος).

Και οι δύο κατηγορούμενοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία, προκειμένου να ενημερωθούν επί της δικογραφίας και αναμένεται να απολογηθούν στις 11 Δεκεμβρίου 2017.

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν ο 46χρονος επιχειρηματίας και η σύζυγός του αφορούν σε διαδικτυακή πώληση χρυσού, υπόθεση που έγινε η αιτία να δεσμευτούν από το Πρωτοδικείο της Αθήνας οι μετοχές της ομάδας του Άρη, τις οποίες κατέχει ο κ. Λάσκαρης, προκειμένου να ικανοποιηθεί η απαίτηση του Λεττονού επιχειρηματία Μίκαελ Σουμπότινς. Ο τελευταίος ισχυρίζεται ότι ο πρόεδρος της ομάδας του Άρη και η σύζυγος του, "με δόλια τεχνάσματα και απατηλές υποσχέσεις, του άρπαξαν 915 κιλά χρυσού και 57 εκατομμύρια ευρώ". Μάλιστα, ο Λεττονός υποστηρίζει πως μέρος αυτών των περιουσιακών στοιχείων χρησιμοποίησε ο κ. Λάσκαρης, για να αγοράσει τις μετοχές του Άρη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-11-2017 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά