Logo

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Νίκος Λάσκαρης και η σύζυγός του, Τζώρτζια Ευσεβίου



 
 

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης, Νίκος Λάσκαρης και η σύζυγός του, Τζώρτζια Ευσεβίου αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μετά τις απολογίες τους στην 11η τακτική ανακρίτρια, Χρυσούλα Γκούμα. 

Συγκεκριμένα, η ανακρίτρια, με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα, άφησε ελεύθερο το ζευγάρι με τους περιοριστικούς όρους της καταβολής χρηματικής εγγύησης 200.000 ευρώ ο καθένας (δηλαδή, συνολικά, 400.000 ευρώ) και της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής κατοικίας τους δύο φορές (κάθε 1η και 15) το μήνα.

Ο 46χρονος επιχειρηματίας και η σύζυγός του απολογήθηκαν για τα αδικήματα της απάτης, της υπεξαίρεσης και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα (ξέπλυμα βρώμικου χρήματος).

Οι πράξεις αυτές αφορούν σε διαδικτυακή πώληση χρυσού, υπόθεση που έγινε η αιτία να δεσμευτούν από το Πρωτοδικείο της Αθήνας οι μετοχές της ομάδας του Άρη, τις οποίες κατέχει ο κ. Λάσκαρης, προκειμένου να ικανοποιηθεί η απαίτηση του Λεττονού επιχειρηματία Μίκαελ Σουμπότινς. Ο τελευταίος σε σχετική μήνυσή του ισχυρίζεται ότι ο πρόεδρος της ομάδας του Άρη και η σύζυγος του, "με δόλια τεχνάσματα και απατηλές υποσχέσεις, του άρπαξαν 915 κιλά χρυσού και 57 εκατομμύρια ευρώ". Μάλιστα, ο Λεττονός υποστηρίζει πως μέρος αυτών των περιουσιακών στοιχείων χρησιμοποίησε ο κ. Λάσκαρης, για να αγοράσει τις μετοχές του Άρη. 

Οι δύο κατηγορούμενοι στις απολογίες τους αρνήθηκαν τα αδικήματα που τους αποδίδονται και ισχυρίστηκαν ότι ο διαδικτυακός χρυσός ανήκε στις εταιρείες της κ. Ευσεβίου

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-12-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά