Logo

Κάθειρξη 25 ετών στον αμετανόητο παιδεραστή - βιαστή με το βαν



 
 

Κάθειρξη 25 ετών και χρηματική ποινή 120.000 ευρώ επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο στον Φίλιππο Λεβέντο, κρίνοντάς τον ένοχο για απόπειρα αποπλάνησης ενός 13χρονου και για το βιασμό άλλων δύο ανηλίκων, μιας 14χρονης στο Περιστέρι και ενός 15χρονου στη Ναύπακτο.

Ο καταδικασθείς είχε συλληφθεί επ' αυτοφώρω στον Κορυδαλλό, το Μάρτιο του 2015,ό ταν έβαζε στο βαν των οργίων ένα 13χρονο αγόρι που το είχε "ψαρέψει" στο Facebook παγιδεύοντάς το.

Οι δύο βιασμοί έγιναν γνωστοί αφού ο βιαστής συνελήφθη και δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του από τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

Ο 42χρονος κατηγορούμενος κατά την απολογία του ενώπιον του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου εμφανίστηκε για μια ακόμη φορά προκλητικός, καθώς υποστήριξε πως τα παιδιά δεν τα βίασε αλλά ισχυρίστηκε πως τόσο η 14χρονη, όσο και ο 15χρονος έκαναν μαζί του σεξ με τη θέλησή τους! Για τον 13χρονο υποστήριξε πως δεν είχε πρόθεση να τον αποπλανήσει.

Καταλήγοντας είπε: "Ζητάω συγγνώμη που έκανα σεξ με ανήλικα άτομα αλλά δεν βίασα κανέναν" είπε χαρακτηριστικά.

Εισαγγελέας: Τον κατηγορούμενο όπως είναι δεν τον χρειάζεται η κοινωνία

Ο εισαγγελέας της έδρας στην αγόρευσή του ήταν καταπέλτης για τον κατηγορούμενο, καθώς ζήτησε την ενοχή του χωρίς την αναγνώριση των ελαφρυντικών που ζητούσε η υπεράσπιση.  Επισήμανε, μάλιστα, πως "τον κατηγορούμενο όπως είναι δεν τον χρειάζεται η κοινωνία".

Ο πρόεδρος του δικαστηρίου μετά την εκφώνηση της απόφασης είπε στον καταδικασθέντα:  "Ελπίζω να συμμορφωθείτε".

Σημειώνεται, ότι ο 42χρονος πρωτοδίκως είχε καταδικασθεί σε κάθειρξη 26 ετών.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-1-2018 από directNEWS.gr

 


Τελευταία Δικαστικά