Logo

Τι ισχυρίστηκε στον ανακριτή ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη [βίντεο]



 
 

Ο Μανώλης Σοροπίδης προσήχθη την Τρίτη στον ανακριτή στον. οποίο παρέμεινε περισσότερες από τέσσερις ώρες απολογούμενος συμπληρωματικά για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

Η κλήση του σε συμπληρωματική απολογία έγινε μετά τα υπομνήματα που κατέθεσε στον ανακριτή καταγγέλλοντας την ύπαρξη ηθικών αυτουργών και συνεργών στη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ενώπιον του ανακριτή ανέφερε, μεταξύ άλλων, μία στιχομυθία στην οποία ο ίδιος εμπλέκει ένα τρίτο πρόσωπο στην υπόθεση.

Ισχυρίστηκε, συγκεκριμένα, για άλλη μία φορά ότι αυτός ήταν ο φυσικός αυτουργός αλλά όχι το πρόσωπο  που κατάφερε τα θανάσιμα πλήγματα στην εφοριακό. Δηλαδή, επανέλαβε,  πως εκείνος απλώς την τραυμάτισε, όμως άλλο πρόσωπο είναι αυτό που τη σκότωσε.

«Άλλοι με έβαλαν να διαπράξω αυτό το έγκλημα. Λόγω της επαγγελματικής της ιδιότητας κάποιοι ήθελαν να την βγάλουν από τη μέση» υποστήριξε.

Οι συνήγοροι της οικογένειας από την πλευρά τους επανέλαβαν το αίτημά τους για αναπαράσταση και ζήτησαν άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του καθ' ομολογίαν δράστη.

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στους δημοσιογράφους, είπε ότι ο 58χρονος υποστήριξε πως οι δύο άγνωστοι είναι όχι μόνο οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας, αλλά και οι πραγματικοί δράστες, καθώς αυτός μόνο την τραυμάτισε την εφοριακό. Ωστόσο, πρόσθεσε, ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως δεν μπόρεσε να δει ποιος από τους δύο εντολείς του, ο «Χάρης» ή ο «Ψηλός», ήταν αυτός που τη σκότωσε.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-1-2018 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά