Logo

Ο Στέλιος Διονυσίου μήνυσε τον αστυνομικό που τον συνέλαβε [βίντεο]



 
 

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε, την Τετάρτη το πρωί, ο γνωστός τραγουδιστής, Στέλιος Διονυσίου, ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα στο Σύνταγμα, γιατί σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ παραβίασε τα μέτρα ασφαλείας για την επίσκεψη του Ισραηλινού πρόεδρου και χτύπησε με τον καθρέφτη του αυτοκινήτου του έναν αστυνομικό.

Ο ίδιος αρνείται το περιστατικό υποστηρίζοντας ότι ένιωσε αδιαθεσία και δεν του επέτρεψαν να περάσει για να πάει στο νοσοκομείο, δεν έκοψε καμία κορδέλα και δεν τραυμάτισε αστυνομικό.

Μάλιστα, ο δικηγόρος του Βασίλης Καπερνάρος δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι έχει υποβληθεί μήνυση εναντίον του αστυνομικού επειδή τον κατηγόρησε άδικα, αλλά ο τελευταίος δεν συνελήφθη και δεν κρατήθηκε σε αντίθεση με τον εντολέα του που πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια.

Ο εισαγγελέας, ωστόσο, άσκησε σε βάρος του Στέλιου Διονυσίου ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη, εξύβριση και απείθεια. Πάντως, όπως είπε ο δικηγόρος του, από την ιατροδικαστική έκθεση δεν προκύπτουν κακώσεις στον  αστυνομικό. Η δίκη στο Αυτόφωρο αναβλήθηκε για τις 9 Φεβρουαρίου 2918.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 31-1-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά