Logo

Καταδικάστηκε ο Στέλιος Διονυσίου για το επεισόδιο με τον τροχονόμο [βίντεο+φωτο]



 
 

Ποινή φυλάκισης 8 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε το Αυτόφωρο Δικαστήριο στο γνωστό τραγουδιστή Στέλιο Διονυσίου, για το επεισόδιο που είχε δημιουργηθεί με αστυνομικό, στις 30 Ιανουαρίου, στο Σύνταγμα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο αρνήθηκε να υπακούσει στα μέτρα ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ, που είχαν ληφθεί κατά της επίσκεψης στην Αθήνα, του προέδρου του Ισραήλ και με τον καθρέφτη του αυτοκινήτου του χτύπησε στο χέρι ένα τροχονόμο, προκειμένου να συνεχίσει τη διαδρομή του.

Στην απολογία του υποστήριξε ότι δεν αισθανόταν καλά και ήθελε να μεταβεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Όταν ο αστυνομικός δεν του επέτρεψε να περάσει, εκνευρίστηκε και του μίλησε άσχημα και για αυτό το λόγο ζητάει συγγνώμη, αλλά δεν αντιλήφθηκε να τον χτύπησε με τον καθρέφτη του αυτοκινήτου του «έδωσα τον ιερότερο όρκο που έχω στη ζωή μου στα κόκαλα του πατέρα μου ότι δεν είχα καμία πρόθεση να τον χτυπήσω» είπε χαρακτηριστικά.

Τελικά το Δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για απείθεια και εξύβριση, ενώ μετέτρεψε την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε απλή σωματική βλάβη από αμέλεια.

Στο Στέλιο Διονυσίου το Δικαστήριο αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-2-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά