Logo

Κατέρρευσε την ώρα της δίκης [φωτο]



 
 

Παρά λίγο να... πεθάνει μέσα στο δικαστήριο ο 29χρονος Παλαιστίνιος Χαρούν Αμπού Αραχ, που έγινε γνωστός ως «Ο Δράκος των Εξαρχείων». Ο 29χρονος κατηγορούμενος, που έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε κάθειρξη 21 ετών, για το βιασμό μίας Ιταλίδας και μίας Νορβηγίδας, έφυγε με το φορείο από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας, καθώς λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη του και αφού είχε εκφωνηθεί η υπόθεση από την πρόεδρο του δικαστηρίου, χλώμιασε, κόπηκε η αναπνοή του και κατέρρευσε μέσα στη δικαστική αίθουσα

Το περιστατικό έγινε γνωστό, όταν από τα μεγάφωνα του Εφετείου ακούστηκε σε όλο το κτίριο η κραυγή του εκφωνητή, που έκανε επαναλαμβανόμενη έκκληση για γιατρό: «Εαν υπάρχει γιατρός στο Εφετείο, να πάει γρήγορα στην αίθουσα 120Α στον έκτο όροφο, εαν υπάρχει γιατρός στο Εφετείο, να πάει γρήγορα στην αίθουσα 120Α στον έκτο όροφο...».

Μετά από λίγο εμφανίστηκε γιατρός και ευτυχώς, γιατί το ασθενοφόρο καθυστέρησε περισσότερο από μισή ώρα. Ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε άρον – άρον σε εφημερεύον νοσοκομείο.

Ωστόσο, το δικαστήριο δεν ανέβαλλε την υπόθεση, επειδή τυπικά χρειαζόταν ιατρική γνωμάτευση, για να πιστοποιήσει ότι, η αδιαθεσία ήταν αυθεντική και όχι... μαϊμού! Ετσι, η δίκη διακόπηκε για τις 8 Μαρτίου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-2-2018 από directNEWS.gr πηγή: dikografies.blogspot.gr


Τελευταία Δικαστικά