Logo

Προφυλακίστηκε ο 28χρονος για τη ληστεία του ηλικιωμένου στη Γλυφάδα



 
 

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 28χρονος, ο οποίος καττηγορείται ότι μπήκε μαζί με έναν ανήλικο στο σπίτι του 88χρονου στη Γλυφάδα για να τον ληστέψει, καθώς μετά την απολογία του στον 1ο τατικό ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο 28χρονος, Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος τραυματίστηκε στο χέρι από τη σφαίρα που δέχτηκε από τον 88χρνο, υποστήριξε κατά την απολογία του ότι είναι χρόνια τοξικομανής και ζήτησε συγνώμη για την πράξη του.

«Είμαι χρόνια τοξικομανής. Ήμουν υπό την επήρεια ναρκωτικών. Δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα από το περιστατικό. Ζητάω συγγνώμη για το ότι έγινε δεν το ήθελα»,  φέρεται να ισχυρίστηκε ενώπιον του ανακριτή

Μάλιστα, ο νεαρός φέρεται να είπε ότι  επέστρεψε στον ηλικιωμένο τη βέρα της συζύγου του και τα σταυρουδάκια που είχε κλέψει.

Ο προφυλακισθείς, λίγο πριν οδηγηθεί στον Κορυδαλλό, ζήτησε να μπει σε πρόγραμμα απεξάρτησης.

Ο 17χρονος συγκατηγορούμενος του, σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε κατά την απολογία του ότι δεν γνώριζε πως επρόκειτο να ληστέψουν τον 88χρονο.. Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με μοναδικό περιοριστικό όρο την υποχρέωση για εποπτεία από την υπηρεσία ανηλίκων.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-3-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά