Logo

Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή διακοπή της δίκης του «Λίπους» [φωτο]



 
 

Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου μεταφέρεται, συνοδεία κλιμακίου των ΕΚΑΜ ο αρχιμαφιόζος Λάσα Σουσανασβίλι, αφού δήλωσε έντονη αδιαθεσία και μουδιάσματα κατά την αναμονή στο κρατητήριο του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης για την εκδίκαση στο Εφετείο της κατηγορίας της «διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης», υπόθεση για την οποία είχε απορριφθεί το αίτημα έκδοσής του στην Ισπανία.

Ο 58χρονος Γεωργιανός φέρεται να είναι ο εγκέφαλος της διεθνούς οργάνωσης, που πραγματοποιούσε κλοπές και διαρρήξεις σε Θεσσαλονίκη και πόλεις της Γαλλίας και πιάστηκε μαζί με άλλους 13 την περασμένη εβδομάδα στα δίχτυα των ανδρών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Η υπεράσπισή του ζήτησε αναβολή της εκδίκασης με την αιτιολογία ότι λείπει ο ο μοναδικός μάρτυρας, ωστόσο το αίτημα αναβολής απορρίφθηκε.

Λίγη ώρα αργότερα, ο 58χρονος δήλωσε έντονη αδιαθεσία και μούδιασμα και κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου για εξετάσεις. Ο Λάσα Σουσανασβίλι κατά την περίοδο, που ήταν έγκλειστος στα Διαβατά είχε υποστεί εγκεφαλικό και μεταγόταν συχνά στο νοσοκομείο.

Η δίκη διακόπηκε για τις 2 Μαΐου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-4-2018 από directNEWS.gr πηγή:Voria.gr


Τελευταία Δικαστικά