Logo

Εισαγγελική έρευνα για το «Game of love» του ΑΝΤ1!



 
 

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Ηλίας Ζαγοραίος παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης (έρευνας) για το νέο ριάλιτι του τηλεοπτικού σταθμού ANT1, «Game of love».

Σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία, η έρευνα που θα διεξαχθεί θα είναι διττή καθώς θα διερευνηθεί αφενός μεν η τυχόν διάπραξη από τους υπευθύνους του τηλεοπτικού σταθμού, του αδικήματος της παράβασης του νόμου περί ασέμνων, αφετέρου δε θα ελεγχθεί αν ενδεχομένως έχει τελεστεί η πράξη της παράβασης καθήκοντος εκ μέρους των μελών του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ). 

 Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί, ότι το ΕΣΡ νερίτερα είχε στείλει κλήση για ακρόαση στον  ΑΝΤ1 σχετικά με το ριάλιτι «Game of love». Όπως έγινε γνωστό, το ΕΣΡ προχώρησε σε αυτή την ενέργεια λαμβάνοντας υπ' όψιν του και πλήθος καταγγελιών αναφορικά με την ποιότητα του εν λόγω προγράμματος. 

Η ακρόαση έχει ορισθεί για την  προσεχή Τρίτη 22 Μαΐου και ώρα 10:00.  Όπως εκτιμάται, δεν αποκλείεται ο τηλεοπτικός σταθμός να βρεθεί αντιμέτωπος με τα ενδεχόμενα της επιβολής προστίμου, αλλαγής σήμανσης και ώρας μετάδοσης του προγράμματος.


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-5-2018 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά