Logo

Έκρηξη ATM στη Βουλιαγμένης - Ένας τραυματίας - 20ευρα στο δρόμο [φωτο]



 
 

Ένας υπάλληλος εταιρείας σεκιούριτι τραυματίστηκε και δεκάδες χαρτονομίσματα των 20 ευρώ κατέληξαν στο δρόμο, μετά από έκρηξη σε ATM τράπεζας στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 4:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής, σε ΑΤΜ που ήταν τοποθετημένο σε εμπορικό κέντρο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος της Γλυφάδας.

Από την ισχυρή έκρηξη το κιόσκι στο οποίο ήταν τοποθετημένο το ΑΤΜ καταστράφηκε ολοσχερώς. Ένας υπάλληλος εταιρείας σεκιούριτι τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι, όταν σκόνταψε στην προσπάθειά του να απομακρυνθεί.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δράστες ήταν τέσσερις και έφτασαν στην περιοχή με μοτοσυκλέτες. Τοποθέτησαν μεγάλη ποσότητα εκρηκτικής ύλης την οποία πυροδότησαν.

Από τις τρεις κασετίνες με χρήματα που περιείχε το ΑΤΜ, η μια καταστράφηκε ολοσχερώς και στη δεύτερη τα χαρτονομίσματα διαλύθηκαν. Οι δράστες πήραν την τρίτη κασετίνα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τους τρεις αγνώστους περίμεναν σε μικρή απόσταση τέταρτος συνεργός τους με αυτοκίνητο που τους περίμενε στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος του Ελληνικού.

Γέμισε χαρτονομίσματα ο δρόμος της Γλυφάδας

Από την έκρηξη στο ΑΤΜ πολλά χαρτονομίσματα "εκσφενδονίστηκαν" με αποτέλεσμα ο δρόμος να γεμίσει με χαρτονομίσματα των 20 ευρώ.

Δείτε φωτογραφίες με τα διασκορπισμένα χαρτονομίσματα των 20 ευρώ στο δρόμο μετά την έκρηξη στο ΑΤΜ

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-10-2019 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις