Logo

Τσεκούρια σε σύνδεσμο φιλάθλων του Άρη! [φωτο]



 
 

Διάφορα αιχμηρά αντικείμενα μεταξύ των οποίων ρόπαλα και τσεκούρια, βρήκαν οι αστυνομικοί σε αιφνιδιαστική έρευνα σε συνδέσμους οπαδών του Άρη και του ΠΑΟΚ.

Η επιχείρηση στήθηκε σε συνδέσμους οπαδών στις περιοχές της Τούμπας και της Χαριλάου.

Πρόκειται για δύο συνδέσμους κοντά στην έδρα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και στην έδρα του 'Αρη στην Χαριλάου.

Μέσα στα γραφεία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα και μεταξύ αυτών τσεκούρια, ρόπαλα και πυρσοί.

Ο σύνδεσμος του Άρη δεν λειτουργούσε την ώρα που έγινε η αστυνομική επιχείρηση, ενώ αντίθετα ήταν ανοικτός ο σύνδεσμος του ΠΑΟΚ.

Οι έλεγχοι έγιναν παρουσία δικαστικού λειτουργού και συμμετείχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης, των ΟΠΚΕ και των ΜΑΤ.

Από τον σύνδεσμο του Άρη στην περιοχή Χαριλάου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
    • 16 σιδερένιες βέργες
    • 11 τσεκούρια,
    • 17 ξύλινα – πλαστικά αντικείμενα (ρόπαλα),
    • 4 εργαλεία χειρός (τσάπα κ.α.),
    • 30 βεγγαλικά – καπνογόνα,
    • Μία μονάδα υπολογιστή και καταγραφικό, καθώς και
    • Πανό, φανέλες, κασκόλ κ.α. που έφεραν διακριτικά διαφόρων ομάδων.

Από τον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην περιοχή της Τούμπας κατασχέθηκαν δύο βεγγαλικά, ένα ξύλινο στειλιάρι και πανό άλλης ποδοσφαιρικής ομάδας.

Οι αστυνομικοί προσήγαγαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης συνολικά έντεκα άτομα από το σύνδεσμο του ΠΑΟΚ. Από αυτούς συνελήφθη ένας  για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας για περαιτέρω εξέταση.

Δείτε τα ευρήματα από τους δύο συνδέσμους φιλάθλων που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία

Απαγόρευση κυκλοφορίας φιλάθλων του Άρη

Στο μεταξύ, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του Άρη καθώς και η διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΞΑΝΘΗ – Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 5 το απόγευμα την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, στο γήπεδο XANTHI F.C. ARENA, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-10-2019 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις