Logo

Δείτε πως μπορούν να σας διαρρήξουν το αυτοκίνητο [βίντεο+φωτο]



 
 

Μία απλή μέθοδο για να αντιμετωπίζει τους συναγερμούς των αυτοκινήτων, είχε βρει Αλγερινός διαρρήκτης που είχε "ρημάξει" αυτοκίνητα στα βόρεια προάστια της Αθήνας.

Ο νεαρός κακοποιός πλησίαζε ένα αυτοκίνητο την στιγμή που ο οδηγός το πάρκαρε. Έκανε ότι δήθεν σκύβει για να δέσει το κορδόνι του παπουτσιού του, ενώ στην πραγματικότητα άνοιγε διακριτικά και αθόρυβα την πίσω πόρτα του αυτοκινήτου, δίχως να γίνει αυτό αντιληπτό από τον οδηγό.

Στη συνέχεια όταν ο οδηγός έβγαινε από το όχημα και έθετε σε λειτουργία το συναγερμό, ήταν ήδη αργά. Η πίσω πόρτα ήταν ήδη παραβιασμένη, ανοικτή...

Ο ανυποψίαστος οδηγός εγκατέλειπε το αυτοκίνητο του με την ψευδαίσθηση ότι έχει μπει ο συναγερμός, ενώ την ίδια ώρα ο διαρρήκτης ήταν έτοιμος να ανοίξει την πίσω πόρτα και να πάρει ό,τι πολύτιμο βρει μέσα στο όχημα.

Την ...πατέντα του Αλγερινού διαρρήκτη που είχε γίνει φόβος και τρόμος των οδηγών αυτοκινήτων στα βόρεια προάστια, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας και έτσι οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του και τον συνέλαβαν.

Δείτε βίντεο με τον πρωτότυπο τρόπο διάρρηξης του Αλγερινού διαρρήκτη, στο ρεπορτάζ του Open

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-10-2019 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις