Logo

Έξαλλοι οι ογκολόγοι με τη Ζιζέλ !



 
 

gsllbnchn_4-2-2011Τις αντιδράσεις των ογκολόγων έχει προκαλέσει το διάσημο μοντέλο Ζιζέλ Μπούντχεν, εξαιτίας των αμφιλεγόμενων δηλώσεων που κάνει τελευταία.

Η τελευταία “γκάφα” του μοντέλου ήταν η δήλωσή της ότι δεν χρησιμοποιεί αντηλιακή προστασία εξαιτίας των χημικών που περιέχουν τα συγκεκριμένα προϊόντα.

«Δεν μπορώ να βάλω αυτό το δηλητήριο στο σώμα μου», δήλωσε η Ζιζέλ - η οποία έχει εμφανιστεί σε αρκετές διαφημιστικές καμπάνιες των αντηλιακών προϊόντων της Nivea - στα εγκαίνια της δικής της σειράς οργανικών προϊόντων περιποίησης του δέρματος. «Δεν χρησιμοποιώ οτιδήποτε είναι συνθετικό», προσέθεσε.

Το πανέμορφο μοντέλο λέει ότι προστατεύεται από τις καταστροφικές συνέπειες της έκθεσης στον ήλιο, εκθέτοντας τον εαυτό της στις βλαβερές ακτίνες του πριν τις 08:00 πμ.

Οι ογκολόγοι ωστόσο, αμφισβητούν την ειδίκευση του μοντέλου επί του συγκεκριμένου θέματος. «Τα αντηλιακά προλαμβάνουν την καταστροφή του δέρματος και έχουν θεμελιώδη σημασία για την πρόληψη του καρκίνου», δήλωσε ο Ντόλιβαλ Λοάο, διευθυντής δερματολογίας στο Εθνικό Καρκινικό Ινστιτούτο της Βραζιλίας.

«Δεν είναι δηλητήριο. Κι όταν ένα δημόσιο πρόσωπο κάνει τέτοιου είδους δηλώσεις, το μόνο που μπορεί να προκαλέσει στον κόσμο είναι σύγχυση», προσέθεσε ο Δρ. Λοάο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά ωστόσο που η Ζιζέλ μιλάει χωρίς να σκεφτεί πρώτα.

Τρείς μήνες μετά τη γέννηση του γιού της, Μπέντζαμιν, τον Δεκέμβριο του 2009, εξήγησε στο περιοδικό Vogue πώς κατάφερε να ανακτήσει την υπέροχη σιλουέτα της τρώγοντας προσεκτικά καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της: «Πιστεύω ότι πολλές γυναίκες μένουν έγκυες και αποφασίζουν να μετατρέψουν τον εαυτό τους σε κάδο απορριμμάτων».

Στη συνέχεια, εξόργισε ακόμα περισσότερες μητέρες ανά τον κόσμο λέγοντας ότι ο υποχρεωτικός θηλασμός θα έπρεπε να γίνει παγκόσμιος νόμος.

«Αυτό είναι το πιο παράλογο πράγμα που έχω ακούσει ποτέ μου. Ο θηλασμός είναι μία από τις πιο υπέροχες εμπειρίες, αλλά δεν μπορούν να τη ζήσουν όλες οι μητέρες», δήλωσε η Μπέθανι Φράνκελ, σεφ των διασήμων του Χόλυγουντ.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-2-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις