Logo

Μαξιλαράκια... δόνησης για την Τζένιφερ !



 
 

jnfrnelln_5-2-2011H Τζένιφερ Άνιστον είναι μία ηθοποιός διεθνούς φήμης, με λαμπρή καριέρα και πολλά εκατομμύρια στον τραπεζικό της λογαριασμό, η οποία θα μπορούσε να αγοράσει ό, τι επιθυμεί η καρδιά της.

Γι 'αυτό και οι φίλοι της ηθοποιού θα πρέπει να βρίσκονται σε τεράστιο δίλημμα σχετικά με το τι δώρο να της χαρίσουν τώρα που πλησιάζουν τα γενέθλιά της (11 Φεβρουαρίου).

Δεν ισχύει το ίδιο ωστόσο και για την Έλεν ΝτεΤζένερες, η οποία φαίνεται ότι βρήκε μια πρωτότυπη λύση.

Συγκεκριμένα η Τζένιφερ, που την επόμενη παρασκευή γίνεται 42 χρονών, βρέθηκε στην πετυχημένη τηλεοπτική εκπομπή της Έλεν, όταν η παρουσιάστρια αποφάσισε να της δώσει ως δώρο γενεθλίων μαξιλαράκια δόνησης θηλής!

Καθώς η όμορφη ηθοποιός κοιτούσε αμήχανα, η Έλεν της είπε να ακολουθήσει το παράδειγμά της και να κάνει ό,τι κι εκείνη. Έτσι, οι δύο γυναίκες έβαλαν τα ειδικά μαξιλαράκια μέσα στο σουτιέν τους.

Μόλις η παρουσιάστρια έθεσε σε λειτουργία τη συσκευή, η Άνιστον έβγαλε μια δυνατή κραυγή και ρώτησε “Με αρμέγουν; Τι συμβαίνει;” ξεκαρδισμένη στα γέλια.

Στην συγκεκριμένη εκπομπή, η Τζένιφερ και η Έλεν - που είναι στενές φίλες- συζήτησαν και για πολλά άλλα πράγματα, μεταξύ των οποίων ήταν η φημολογούμενη υιοθεσία της Τζένιφερ, καθώς και η κυκλοφορία του νέου αρώματος της ηθοποιού μέσω της ιστοσελίδας Sephora.com.

Δείτε το βίντεο με ένα απόσπασμα της εκπομπής στο οποίο περιέχεται και το επίμαχο σημείο με το… πρωτότυπο δώρο που έκανε η Έλεν στην Τζένιφερ!

          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-2-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις