Logo

Πυροβολισμοί και τραυματίες σε σχολική εκδήλωση !



 
 

pyrobolismos_05-20-2011Δύο τραυματίες από σφαίρες ήταν το αποτέλεσμα άγριας συμπλοκής σε σχολική συνεστίαση, στο Ρέθυμνο!

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε νυχτερινό κέντρο της πόλης, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης σχολείου “δεύτερης ευκαιρίας”.

Σημειώνεται ότι σε τέτοιου είδους σχολεία φοιτούν άτομα 18 ετών και άνω που δεν έχουν ολοκληρώσει την εννιάχρονη υποχρεωτική εκπαίδευση, έτσι ώστε να αποκτήσουν απολυτήριο γυμνασίου και να ενταχθούν ομαλά στην κοινωνική, οικονομική και επαγγελματική ζωή.

Όλα άρχισαν όταν ο 30χρονος πρόεδρος του 15μελούς συμβουλίου διαπληκτίστηκε  για ασήμαντη αφορμή με 25χρονο που διασκέδαζε στο ίδιο κέντρο.

Ο τελευταίος κατά τη συμπλοκή έβγαλε όπλο και πυροβόλησε στο πρόσωπο τον 30χρονο τραυματίζοντας τον σοβαρά, αφού η σφαίρα μπήκε από το δεξί μάγουλο και εξήλθε από την κάτω γνάθο.

Όταν κάποιοι από τους υπόλοιπους θαμώνες επιχείρησαν να σταματήσουν το δράστη, εκείνος συνέχισε να πυροβολεί με αποτέλεσμα να τραυματίσει έναν ακόμα 24χρονο στον καρπό.

Λόγω της αναστάτωσης που προκλήθηκε ο 25χρονος πιστολέρο κατάφερε να διαφύγει ενώ οι αστυνομικές αρχές έχουν σημάνει συναγερμό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Ο 30χρονος πρόεδρος του 15μελούς συμβουλίου που πυροβολήθηκε στο πρόσωπο, νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου της πόλης, ενώ ο 24χρονος που τραυματίστηκε στο χέρι νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές και μάλιστα το 2006 είχε συλληφθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά δύο υπαλλήλων του Λιμενικού Σώματος.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-2-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις