Logo

Αστυνομικοί των ΜΑΤ ξυλοκόπησαν άγρια και βασάνισαν 18χρονο φοιτητή που βιντεοσκοπούσε τα επεισόδια



 
 

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για απάνθρωπη και κυρίως απρόκλητη, βιαιότητα που επέδειξαν αστυνομικοί των ΜΑΤ την Κυριακή, ημέρα κορύφωσης των εκδηλώσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου με την πραγματοποίηση της μαζικής πορείας προς την Αμερικάνικη πρεσβεία.

Μετά τον δημοσιογράφο Μάριο Αραβαντινό και την 20χρονη που κατήγγειλαν απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ εναντίον τους, έρχεται στο φως και τρίτο περιστατικό βαναυσότητας από ΜΑΤατζήδες το βράδυ της Κυριακής στα Εξάρχεια. 

Συγκεκριμένα, θύμα άγριου ξυλοδαρμού φέρεται να έπεσε ένας 18χρονος φοιτητής της σκηνοθετικής σχολής Σταυράκου. σε πολυκατοικία την οποία έσπασαν τα ΜΑΤ. 

Σύμφωνα με  το in.gr, στην ταράτσα της συγκεκριμένης πολυκατοικίας βρισκόταν ο 18χρονος φοιτητής. 

Όπως ανέφεραν πηγές από το στενό περιβάλλον του 18χρονου Θ. Μ., οι αστυνομικοί του επιτέθηκαν με αγριότητα, την ώρα που βιντεοσκοπούσε με την κάμερά του τα επεισόδια.

Ο φοιτητής, αφού  ξυλοκοπήθηκε άγρια, μεταφέρθηκε στο τμήμα, όπου και κρατείται μέχρι αυτήν την ώρα, ενώ με συνοπτικές διαδικασίες έχει παραπεμφθεί σε δίκη αύριο Τρίτη στις 09:00 το πρωί. 

Ο νεαρός, σύμφωνα με πληροφορίες, σέρνει το πόδι του, καθώς του έχουν σπάσει τα δάχτυλα, ενώ από το ξύλο που έχει δεχθεί αναφέρεται ότι δυσκολεύεται να ουρήσει. 

Αναφέρεται, μάλιστα, ότι συγγενείς που επισκέφτηκαν το νεαρό, δέχτηκαν τραμπουκισμό από την αστυνομία, καθώς χτυπούσαν ρυθμικά (πολεμικά, σχεδόν) τις ασπίδες τους.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο 18χρονος φοιτητής  πάσχει από αναπτυξιακή διαταραχή διάσπασης της προσοχής και υπερκινητικότητα, μία κατάσταση που τον καθιστά ακόμα πιο ευάλωτο σε καταστάσεις βίας και εγκλεισμού.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-11-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις