Logo

Ανατροπή στην Ιθάκη: Κίρρωση του ήπατος είχε το θύμα



 
 

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του θανάτου του 40χρονου Βρετανού στην Ιθάκη, μετά την ιατροδικαστική εξέταση που αποδεικνύει πως το θύμα δεν πέθανε αμέσως μετά τον ξυλοδαρμό αλλά ώρες αργότερα, ενώ έπασχε από κίρρωση του ύπατος.

Ο 40χρονος ξυλοκοπήθηκε άγρια από 54χρονο επιχειρηματία του νησιού, όταν τον ενημέρωσε η εν διαστάσει σύζυγος του ότι θα έφευγε από την Ιθάκη μαζί με το παιδί τους.

Ο 54χρονος λογομάχησε και χτύπησε τον 40χρονο σύντροφο της πρώην γυναίκας του στο ξενοδοχείο που έμενε. Δεν δεχόταν να φύγει η εν διαστάσει σύζυγο του μαζί με την οκτάχρονη κόρη τους μαζί με τον 40χρονο φίλο της.

Λίγες ώρες μετά ο 40χρονος βρέθηκε νεκρός.

Στην αρχή όλοι νόμιζαν πως ο θάνατος επήλθε από τα χτυπήματα που του προκάλεσε ο 54χρονος ο οποίος και συνελήφθη.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Όμως η ιατροδικαστική εξέταση φέρνει στο φως νέα δεδομένα, καθώς ο 40χρονος Βρετανός φέρεται να αντιμετώπιζε πρόβλημα αλκοολισμού, ενώ ο θάνατος του επήλθε πολλές ώρες αργότερα μετά τον ξυλοδαρμό του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως το θύμα έπασχε από κίρρωση του ήπατος.

Πάντως, η εξέταση έδειξε και ένα αιμάτωμα στο κεφάλι, πιθανότατα από τα χτυπήματα που δέχτηκε.

Η αιτία θανάτου δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί. Αν δηλαδή ο θάνατος επήλθε από τα χτυπήματα του δράστη.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του κατηγορουμένου αποκάλυψε χθες ότι το θύμα ζούσε για αρκετές ώρες μετά την επίθεση και μάλιστα βρέθηκε δίπλα του ένα άδειο μπουκάλι κονιάκ.

«Από ό,τι προκύπτει από τη δικογραφία έζησε για αρκετές ώρες. Μάλιστα βρέθηκε με ένα μπουκάλι αδειανό δίπλα του από κονιάκ, προφανώς έκανε χρήση σ’ αυτό και θα πρέπει να μας πει ο ιατροδικαστής από τι πέθανε», δήλωσε ο δικηγόρος Θ. Αμπατζής.

Μετά την απολογία του ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

54χρονος: Έχω μετανιώσει

Στην απολογία του στην Ανακρίτρια, ο 54χρονος επιχειρηματίας ανέφερε:

«Έχω μετανιώσει που δεν έκανα μεταβολή να φύγω, από το ξενοδοχείο όταν αντίκρισα αυτό που αντίκρισα. Δεν θέλω να πιστέψω πως ο θάνατός του μπορεί να επήλθε από τα δικά μου χτυπήματα. Λυπάμαι πάρα πολύ που ένας άνθρωπος πέθανε, έστω κι αν αυτό δεν έγινε από τις δικές μου ενέργειες».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-11-2019 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις