Logo

Φρίκη! Κανίβαλος αποκεφάλισε γυναίκα και έφαγε τον εγκέφαλο της [φωτο]



 
 

Φρίκη έχει προκαλέσει διεθνώς το έγκλημα από 21χρονο κανίβαλο στις Φιλιππίνες ο οποίος αποκεφάλισε γυναίκα και έφαγε τον εγκέφαλο της.

Το αποτρόπαιο έγκλημα έγινε στο νησί Μιντανάο όπου και συνελήφθη ο ανθρωποφάγος, ενώ άγνωστη παραμένει η ταυτότητα του θύματος.

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τον 21χρονο να περπατά με το θύμα του στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο ίδιος ανέφερε στους αστυνομικούς μετά τη σύλληψη του, πως είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και ότι πεινούσε!

Όπως ο ίδιος είπε, η γυναίκα του μιλούσε αγγλικά, αλλά εκείνος δεν καταλάβαινε τι του έλεγε.
“Αυτό ενδεχομένως να ήταν εκείνο που εξόργισε τον 21χρονο”, δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο δράστης αποκεφάλισε το θύμα του χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο μαχαίρι και στη συνέχεια μετέφερε το κεφάλι στο σπίτι του. Εκεί μαγείρεψε ρύζι και έφαγε μαζί και τον εγκέφαλο της άτυχης γυναίκας. Στη συνέχεια πέταξε το κεφάλι της σε μία τρύπα κοντά στο σπίτι του.

Οι αστυνομικοί ανέφεραν ότι το κεφάλι της αδικοχαμένης γυναίκας και ένα ματωμένο ύφασμα εντοπίστηκαν στην ιδιοκτησία του 21χρονου. Παράλληλα, είναι σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό της ταυτότητας του θύματος του κανίβαλου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 6-12-2019 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις