Logo

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ 1-1



 
 

Ael_5-2-2011H ΑΕΛ πήρε βαθμό χρυσάφι στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης και μείωσε τη διαφορά από την παραμονή στους τρεις.

Δοκάρι για τους βυσσινί με τον Μετίν προς το τέλος του αγώνα.

Σε ένα ματς με αρκετό πάθος και σκληρά μαρκαρίσματα η ΑΕΛ έφυγε με έναν χρυσό βαθμό από το γήπεδο του Αστέρα και μείωσε τη διαφορά από τις θέσεις που οδηγούν στην παραμονή.

Ο Αστέρας για ακόμα μία φορά δεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα του και όπως όλα δείχνουν θα μπει σε μεγάλες περιπέτειες.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες θεάματος, όμως αν αναλογιστεί κανείς την κρισιμότητα του θα καταλάβει πως ο βαθμός ή οι βαθμοί είχαν τη μεγαλύτερη σημασία.

Η ΑΕΛ συνολικά ήταν καλύτερη από τον Αστέρα και δίκαια τσίμπησε τον βαθμό, όμως και οι Αρκάδες είχαν 1-2 ευκαιρίες για να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ. Όλα κρίθηκαν στο πρώτο μέρος, αφού άνοιξε ο Αστέρας άνοιξε το σκορ με τον Καρέρα, ενώ ο Ρομέου ισοφάρισε είκοσι λεπτά αργότερα.

Στοιχεία αγώνα

Γήπεδο: Αστέρα Τρίπολης

Διαιτητής: Μάνταλος (Αθηνών)

Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Καρατζίκας (Αθηνών)

4ος: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Παρατηρητής: Μπίκας (Χαλκιδικής)

Αστέρας Τρίπολης (Δερμιτζάκης): Ντεγκρά, Φυτανίδης (Φρανκού 86'), Ουριμπάρι, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Μπαστία, Λαδάκης, Καρέρα, Ουντότζι (Αρσενίεβιτς 59'), Μάρτινς (Φορτούνης 80'), Παπάζογλου.

ΑΕΛ (Κωστένογλου): Τσοντοφάλσκι, Μελίσσης (Ρέντζας 62'), Νταμπίζας, Ταυλαρίδης (Κολοβέτσιος 50'), Κατσιαρός, Ρομέου, Αμπουχατζίρα, Βενετίδης, Σίμιτς (Πλιάγκας 57'), Μετίς, Κουζέν.

Σκόρερ: Καρέρα 13' σουτ - Ρομέου 36' σουτ.

Κάρτες: Φυτανίδης (κίτρινη 11'),  Ταυλαρίδης (κίτρινη 39'),  Ουριμπάρι (κίτρινη 64'), Πουλίδο (κίτρινη 72'), Αμπουμπακάρι (κίτρινη 77'),

Το πρώτο ημίχρονο...

 Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ροτζέριο Μάρτινς να κάνει ένα πολύ επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Νίκο Νταμπίζα. Ο Βραζιλιάνος άσος σήκωσε ψηλά το πόδι και βρήκε τον Νταμπίζα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα ο έμπειρος αμυντικός να γεμίσει αίματα!

Ο διαιτητής ωστόσο δεν έβγαλε ούτε καν κίτρινη κάρτα προκαλώντας την έντονη διαμαρτυρία του πάγκου της ΑΕΛ.

1-0: Το σκορ άνοιξε ο Σεμπαστιάν Καρέρα στο 13ο λεπτό όταν ο Παπάζογλου γύρισε μέσα στην περιοχή με κεφαλιά, ο Αργεντινός έκανε το κοντρόλ και βρέθηκε σε καλό σημείο. Εκεί σούταρε δυνατά και νίκησε τον Τσοντοφάλσκι.

Δεν έχει φάσεις, έχει όμως γκολ...

1-1: Μπορεί το ματς να μην είχε φάσεις στο πρώτο μέρος, όμως οι δυο ομάδες σκόραραν. Το γκολ της ΑΕΛ πέτυχε ο Ρομέου στο 36ο λεπτό (5ο γκολ με τη φανέλα της ΑΕΛ), όταν ο Κατσιαρός εκτέλεσε πλάγιο από τα αριστερά, ο Κουζέν με κεφαλιά γύρισε στην μεγάλη περιοχή και ο Βραζιλιάνος με ένα ξερό σουτ νίκησε τον Ντεγκρά. Ο Αργεντινός πάντως το έφαγε εύκολα να πούμε...

Το ημίχρονο έκλεισε με τον Αστέρα να χάνει μεγάλη φάση για να φέρει το ματς στα ίσα. Ο Φυτανίδης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Ουντότζι ολομόναχος έκανε την κεφαλιά, όμως έστειλε την μπάλα άουτ. Ο Αφρικανός άσος θα μπορούσε να κάνει κοντρόλ, όμως έκανε την χειρότερη επιλογή.

Το δεύτερο ημίχρονο....

Η επανάληψη δεν ξεκίνησε καλά για τους βυσσινί που είδαν τον Στάθη Ταυλαρίδη να βγαίνει έξω τραυματίας. Στη θέση του πέρασε ο νεαρός Κολοβέτσιος. Αυτή δεν ήταν η μοναδική ατυχία για την ΑΕΛ, που είδε τον Κατσιαρό να χτυπά και στη θέση του να περνά ο νεαρός Ρέντζιας.

Οι βυσσινί έκαναν την πρώτη μεγάλη φάση του 2ου ημιχρόνου στο 76ο λεπτό, όταν ο Μετίν εκτέλεσε φάουλ στο ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως η μπάλα πήγε στο δεξί δοκάρι του Ντεγκρά! Στη συνέχεια της φάσης ο Πλιάγκας έκανε κακό σουτ πάνω στον Αργεντινό κίπερ.

Στο 80ο λεπτό η ΑΕΛ έχασε άλλη μία σπουδαία ευκαιρία, όταν ο Κουζέν βγήκε φάτσα με τον Ντεγκρά από τα δεξιά, όμως το σου του έδιωξε εντυπωσιακά ο πορτιέρο του Αστέρα.

Το παιχνίδι τελείωσε με τους βυσσινί να παίρνουν μεγάλο βαθμό εκτός έδρας και τους Αρκάδες να μην εκμεταλλεύονται την έδρας τους για ακόμα μία φορά.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-2-2011 από directNEWS.gr  πηγή: sport24


Τελευταίες Ειδήσεις