Logo

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Βάρη: Οι σύζυγοι οδήγησαν τους δολοφόνους στην Ελλάδα - Τι ψάχνει η αστυνομία στη Σερβία



 
 

Αξιωματικοί της Ασφάλειας αναμένεται μέσα στο προσεχές διάστημα να μεταβούν στη Σερβία, προκειμένου να έχουν απευθείας  συζητήσεις με τους  Σέρβους συναδέλφους τους αναφορικά με τη δολοφονία των Ιγκόρ Ντέντοβιτς και Στεφάν Σταμάτοβιτς σε ταβέρνα στη Βάρη.

Σύμφωνα με την "Καθημερινή" μετά το μαφιόζικο χτύπημα με τους δύο νεκρούς, στελέχη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έκριναν αναγκαία την πιο στενή συνεργασία μεταξύ των διωκτικών αρχών Ελλάδας και Σερβίας.

Αδιευκρίνιστο, άλλωστε, παραμένει μέχρι στιγμής εάν οι δύο Μαυροβούνιοι που είχαν διεθνή εντάλματα, είχαν απλώς προσπαθήσει να κρύψουν τα ίχνη τους στην Ελλάδα ή αν είχαν επιλέξει να συντονίζουν την παράνομη δράση τους από την Αθήνα.

Και οι δύο άνδρες ανήκαν στην οργάνωση "Σκάλιαρι" που δραστηριοποιείται στην εισαγωγή κοκαΐνης από τη Λατινική Αμερική στην Ε.Ε. και έχει ως σημείο αναφοράς την πόλη Κοτόρ του Μαυροβουνίου.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι τα  κινητά τηλέφωνα των θυμάτων έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αρχών, όπως επίσης και μια κάρτα - πιθανόν πιστωτική - που βρέθηκε στην κατοχή του ενός.

Οι αρχές γνωρίζουν τα πλαστά στοιχεία με τα οποία κυκλοφορούσαν το διάστημα της παραμονής τους στη χώρα και προσπαθούν να εντοπίσουν τα  σπίτια - κρησφύγετά τους.

Οι γυναίκες των δύο που ήρθαν με τα παιδιά τους στην Αθήνα για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς εξετάστηκαν από τους αστυνομικούς δίχως να αποκαλύψουν πληροφορίες. Διαπιστώθηκε πάντως, ότι είχαν και προ μηνών ταξιδέψει στη χώρα - προφανώς- για να συναντήσουν τους συζύγους τους και η συνάντηση είχε γίνει εκτός Αττικής.

'Οπως εκτιμούν αστυνομικοί, οι δράστες  παρακολούθησαν τις κινήσεις των συζύγων και έφτασαν στα ίχνη των θυμάτων τους.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-1-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις