Logo

Βίντεο-ντοκουμέντο με τον οδηγό που εγκατέλειψε το μοτοσικλετιστή στη Γλυφάδα [βίντεο+φωτο]



 
 

Μόλις λίγα δευτερόλεπτα ήταν αρκετά για να γίνει το κακό, με τη μαύρη Corvette που παρέσυρε τραυματίζοντας θανάσιμα τον 25χρονο μοτοσικλετιστή που έχασε τη ζωή του στην παραλιακή στο ύψος της Γλυφάδας.

Στη δημοσιότητα ήρθε βίντεο-ντοκουμέντο με το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην παραλιακή λεωφόρο στο ρεύμα προς Αθήνα.

Έχοντας αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα, ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος το οποίο ακολούθησε τρελή πορεία. Αρχικά προσέκρουσε σε δύο άλλα οχήματα, ένα εν κινήσει και ένα σταθμευμένο, ενώ στη συνέχεια  χτύπησε τη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο άτυχος νέος.

Δείτε το βίντεο από τη στιγμή του δυστυχήματος που μετέδωσε ο Alpha, αλλά και την έκκληση που απευθύνουν οι φίλοι του 25χρονου μοτοσικλετιστή σε όσους γνωρίζουν κάτι, να δώσουν πληροφορίες για τον ασυνείδητο οδηγό του αυτοκινήτου

 

Έκκληση για μάρτυρες από το δήμαρχο Γλυφάδας

Την ίδια ώρα έκκληση για μάρτυρες ως προς τον ασυνείδητο οδηγό αυτοκινήτου που παρέσυρε και εγκατέλειψε τον άτυχο μοτοσικλετιστή, απευθύνει ο δήμαρχος της πόλης.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που εγκατέλειψε το όχημα και τον αιμόφυρτο μοτοσικλετιστή, εξαφανίστηκε πεζός.

Δείτε το αυτοκίνητο μάρκας Corvette που προκάλεσε το τροχαίο

Όταν έσπευσε το πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, ήταν αργά για τον 25χρονο.

Δείτε τον άτυχο μοτοσικλετιστή

Με ανάρτηση του στο Facebook, ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου καλεί τους διαδικτυακούς του φίλους να βοηθήσουν ώστε να βρεθεί ο οδηγός-δολοφόνος, όπως τον χαρακτηρίζει.

Ο δήμαρχος Γλυφάδας αναφέρει σχετικά:

"Να βοηθήσουμε όλοι να βρεθεί ο οδηγός-δολοφόνος.

Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τον πατέρα που ξαφνικά έχασε τον 25χρονο γιο του και ούτε μπορώ να φανταστώ σε τι κατάσταση βρίσκεται ο άνθρωπος αυτός.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε χθες, ξημερώματα Τετάρτης, στη Γλυφάδα, επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Το αυτοκίνητο ήταν μάρκας Corvette, χτύπησε τη μοτοσικλέτα που επέβαινε ο νεαρός και μετά έπεσε πάνω σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Ο οδηγός το έβαλε στα πόδια και εξαφανίστηκε.

Όποιος μπορεί να είδε ή να γνωρίζει το παραμικρό, ας το πει αμέσως στην αστυνομία. Η ζωή που χάθηκε δεν γυρίζει πίσω, αλλά τουλάχιστον να αποδοθεί δικαιοσύνη, να βρεθεί και να τιμωρηθεί ο δράστης".

Δείτε την ανάρτηση του δημάρχου Γλυφάδας

 

Δείτε βίντεο του τηλεοπτικού σταθμού Alpha για το τροχαίο δυστύχημα

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-2-2020 από directNEWS.gr

 


Τελευταίες Ειδήσεις