Logo

Στην εντατική του νοσοκομείου Σεντ Τόμας ο Μπόρις Τζόνσον [βίντεο+φωτο]



 
 

Στις 19:00 το απόγευμα της Δευτέρας  ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, που έχει προσβληθεί από τον νέο κορωναϊό, μεταφέρθηκε στην εντατική,  του νοσοκομείου Σεντ Τόμας του Λονδίνου.  

Όπως ανακοίνωσε η Ντάουνινγκ Στριτ η κατάσταση του Μπόρις Τζόνσον επιδεινώθηκε το απόγευμα  και, κατόπιν συμβουλής της ιατρικής ομάδας που τον παρακολουθεί, μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Οι Times του Λονδίνου ανέφεραν ότι στον Βρετανό πρωθυπουργό χορηγήθηκε οξυγόνο, καθώς εμφάνισε υψηλό πυρετό κάνοντας τους γιατρούς να ανησυχούν για ενδεχόμενη πνευμονία.

Ο Μπόρις Τζόνσον σε ανάρτησή του στο  twitter έγραψε: «Χθες το βράδυ, με τη συμβουλή του γιατρού μου, πήγα στο νοσοκομείο για ορισμένες δοκιμές ρουτίνας, καθώς εξακολουθώ να βιώνω συμπτώματα κορωναϊού. Είμαι σε καλό πνεύμα και διατηρώντας επαφή με την ομάδα μου, καθώς εργαζόμαστε μαζί για να καταπολεμήσουμε αυτόν τον ιό και να κρατήσουμε όλους ασφαλείς».

Υπενθυμίζεται, ότι ο Μπόρις Τζόνσον εισήχθη στο νοσοκομείο το απόγευμα της Κυριακής, καθώς 10 ημέρες μετά την διαπίστωση ότι είναι θετικός στον ιό επέμεναν τα συμπτώματα.

Σημειώνεται, ότι ο Μπόρις Τζόνσον ζήτησε από τον υπουργό Εξωτερικών Ντόμινικ Ράαμπ να τον αντικαταστήσει στα καθήκοντά του.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 6-4-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις