Logo

Βρέθηκε νεκρή η εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι



 
 

Επιβεβαιώθηκε ακόμα μία φορά η "κατάρα" της οικογένειας Κένεντι, καθώς βρέθηκε νεκρή μετά από τέσσερις ημέρες ερευνών η εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι και κόρη της Αμερικανίδας πολιτικού Κάθλιν Κένεντι Τάουνσεντ, Μέιβ.

Η 40χρονη αγνοούμενη εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι βρέθηκε νεκρή σε βάθος 7.5 μέτρων σε ποταμό του Τσέσαπικ Μπέι της περιοχής Μέριλαντ.

Η γυναίκα είχε εμπλακεί σε δυστύχημα με κανό, στο οποίο επέβαινε και ο 8χρονος γιο της Γκίντεον, ο οποίος θεωρείται επίσης νεκρός, αν και η σορός του δεν έχει εντοπιστεί.

Για τον εντοπισμό των σορών τους επιστρατεύτηκαν εναέρια μέσα και τεχνολογία υποβρύχιας απεικόνισης σόναρ.

Η "κατάρα" των Κένεντι 

Η Μέιβ είναι η κόρη της Κάθλιν Κένεντι Τάουνσεντ, μεγαλύτερης κόρης του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Ρόμπερτ Κένεντι, που δολοφονήθηκε το 1968 και ανιψιά του τέως προέδρου Τζον Φ. Κένεντι, που δολοφονήθηκε το 1963.

Ο Τζον Φ. Κένεντι (JFK) που διετέλεσε για τρία χρόνια πρόεδρος των ΗΠΑ δολοφονήθηκε στο Ντάλας στις 22 Νοεμβρίου 1963.

Τον Ιούνιο του 1968, ο μικρότερος αδερφός του Ρόμπερτ, με πιθανότητες να κερδίσει το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές, δολοφονήθηκε στο Λος Άντζελες.

Ένας από τους γιους του Ρόμπερτ Κένεντι, ο Ντέιβιντ, πέθανε σε ηλικία 28 ετών από υπερβολική δόση κοκαΐνης σε ξενοδοχείο στη Φλόριντα το 1984.

Το 1999, ο γιος του JFK σκοτώθηκε μαζί με τη σύζυγό του Κάρολιν και την αδελφή του Λορέν σε συντριβή αεροσκάφους στη Μασαχουσέτη.

Τέλος, η  Σίρσα Κένεντι Χιλ, εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι, επίσης πέθανε πέρσι, σε ηλικία 22 ετών από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-4-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις