Logo

Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη στην Καλλιθέα - Γυναίκα με χειρουργική μάσκα η δράστης [βίντεο]



 
 

Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκε μία 34χρονη γυναίκα την Τετάρτη ενώ βρισκόταν σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Καλλιθέας και συγκεκριμένα στην οδό Θησέως. 

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο Metropolitan στο Φάληρο, όπου και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που προς το παρόν δεν είναι δυνατόν να επιβεβαιωθούν από την αστυνομία, μία άλλη γυναίκα έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι γύρω στις 09:30 το πρωί και ενώ η 34χρονη γυναίκα περπατούσε στη Θησέως - λέγεται ότι μόλις είχε βγει από το σπίτι της και πήγαινε στην εργασία της - όταν, σύμφωνα με μαρτυρίες, την πλησίασε μία άλλη γυναίκα που φορούσε χειρουργική μάσκα και της έριξε βιτριόλι στο πρόσωπο. 

Μετά την πράξη της η γυναίκα με τη μάσκα εξαφανίστηκε, ενώ αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, που προσέτρεξαν σε βοήθεια της 34χρονης που ούρλιαζε από τους πόνους, κάλεσαν την αστυνομία και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε το θύμα στο ιδιωτικό νοσοκομείο στο Φάληρο. 

Όπως έγινε γνωστό η γυναίκα νοσηλεύεται  στη μονάδα εντατικής θεραπείας με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και στο σώμα

Αυτό που αναμένουν αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την εξιχνίαση της υπόθεσης είναι η άδεια των γιατρών, προκειμένου να λάβουν κατάθεση από το θύμα για την φριχτή επίθεση που δέχθηκε..

Παράλληλα, οι αστυνομικοί ελέγχουν τα βίντεο από τις κάμερες που βρίσκονται γύρω από την καφετέρια, που βρίσκεται κοντά στο σημείο όπου έλαβε χώρα η επίθεση. 

Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα παρουσίασε η εκπομπή "LIVE NEWS" του MEGA.

Η 34χρονης περπατάει με αργά και σταθερά βήματα προς την πολυκατοικία που δέχτηκε την επίθεση. Μέσα στην πολυκατοικία, μπροστά από το ασανσέρ, την περίμενε μια κοπέλα που φορούσε χειρουργική μάσκα και κρατούσε το καυστικό υγρό το οποίο της πέταξε.

Λίγα λεπτά αργότερα, μπροστά από το φαρμακείο, φαίνεται η φαρμακοποιός να τρέχει για να βοηθήσει την 34χρονη.

Δείτε το βίντεο λίγα δευτερόλεπτα πριν και μετά την επίθεση

 

Τι είπε η 34χρονη στους αστυνομικούς

Αστυνομικοί επισκέφθηκαν την άτυχη 34χρονη στο ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου νοσηλεύεται για να ακούσουν τα πρώτα λόγια της για την επίθεση, στο πλαίσιο των ερευνών που έχουν ξεκινήσει για τον εντοπισμό και σύλληψη της δράστιδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παθούσα είπε στους αστυνομικούς ότι η επίθεση έγινε από γυναίκα που φορούσε σκούρα ρούχα και μάσκα στο πρόσωπο. Όπως είπε, την αιφνιδίασε, καθώς πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά της, ενώ κατευθυνόταν στο ασανσέρ κτιρίου όπου στεγάζεται η ασφαλιστική εταιρεία όπου εργάζεται.

Ερωτηθείσα αν γνωρίζει τη δράστιδα, απάντησε αρνητικά.

Μάλιστα ανέφερε πως δεν μπορεί να σκεφτεί κάποιον ή κάποια που θα ήθελε να της κάνει κακό, θεωρώντας πιθανό να ήταν τυχαία η σε βάρος της επίθεση.

 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-5-2020 από directNEWS.gr  


Τελευταίες Ειδήσεις