Logo

Βίντεο - Σοκ: Μητέρα έπνιξε το αυτιστικό παιδί της [βίντεο]



 
 

Σοκ προκαλεί βίντεο που δείχνει μια 45χρονη μητέρα να ρίχνει σε κανάλι με νερό το εννιάχρονο αυτιστικό παιδί της πνίγοντας το.

Η παιδοκτονία έγινε στη Φλόριντα των ΗΠΑ, με τη γυναίκα να είναι αποφασισμένη να σκοτώσει το παιδί της. Μάλιστα επιχείρησε δύο φορές να σκοτώσει με αυτόν τον τρόπο το γιο της. Τη δεύτερη φορά πέτυχε το στόχο της...

Στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας που προβλήθηκε από την Univision την Κυριακή, δείχνει την Patricia Ripley να τραβάει τον 9χρονο προς το κανάλι στο Μαϊάμι, να κοιτά γύρω της και μετά να τον σπρώχνει μέσα, πριν τραπεί σε φυγή. Περίπου 20 δευτερόλεπτα μετά, η Ripley επιστρέφει μαζί με έναν περαστικό, ο οποίος πηδάει μέσα στο κανάλι για να σώσει το παιδί.

Οι αστυνομικοί αναφέρουν ότι ήταν η πρώτη απόπειρα της μητέρας να πνίξει τον γιο της την Πέμπτη. Μία ώρα μετά, οδήγησε τον 9χρονο σε ένα δεύτερο κανάλι, όπου πέταξε το παιδί το οποίο βρέθηκε πνιγμένο.

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο που δείχνει την 45χρονη να πετάει το παιδί της σε κανάλι για να πνιγεί.

 

«Δυστυχώς όταν η Ρίπλεϊ τον μετέφερε σε ένα δεύτερο κανάλι κανείς δεν ήταν εκεί. Προσπάθησε την πρώτη φορά αλλά τον Αλεχάντρο τον έσωσαν. Ήταν ζωντανός. Θα μπορούσε να είναι ακόμα και σήμερα ζωντανός. Η μητέρα του ήθελε, όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία, να τον σκοτώσει», δήλωσε η εισαγγελέας Φερνάντεζ Ρούντλε.

Όπως τόνισε η Εισαγγελέας, το πιο σοκαριστικό ήταν ότι ο μικρός Αλεχάντρο δεν μπορούσε να μιλήσει και γι' αυτό δεν μπόρεσε να πει στους ανθρώπους που τον έσωσαν την πρώτη φορά ποιο ήταν το πρόσωπο που τον έσπρωξε στο νερό...

Αρχικά η 45χρονη προσπάθησε να παραπλανήσει τις αρχές, υποστηρίζοντας ότι δύο άνδρες χτύπησαν το αυτοκίνητό της στο οποίο ήταν με το παιδί. Υποστήριξε πως απήγαγαν τον γιο της και τον έριξαν στο νερό.

Όμως οι αυτόπτες μάρτυρες και το βίντεο την πρόδωσαν. Αναγκάστηκε να ομολογήσει. Μάλιστα για να δικαιολογήσει την πράξη της κατά την απολογία της είπε: “έχει πάει σε ένα καλύτερο μέρος".

Το Σάββατο η 45χρονη μεταφέρθηκε στο δικαστήριο το οποίο την προφυλάκισε.
Η 45χρονη αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστό αν η πολιτική αγωγή θα ζητήσει τη θανατική ποινή.

Δείτε βίντεο από τον τόπο της τραγωδίας

 

 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-5-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις