Logo

"Συμβόλαιο θανάτου" η εκτέλεση του Βέλγου επιχειρηματία; - Είχε δύο ταυτότητες



 
 

Μυστήριο καλύπτει την ταυτότητα του 45χρονου Βέλγου επιχειρηματία που δολοφονήθηκε το βράδυ της Παρασκευής έξω από το διαμέρισμα που έμενε στη Βούλα.

Αν και έχουν περάσει πολλές ώρες από τη δολοφονία, οι αστυνομικοί δεν έχουν διακριβώσει την ταυτότητα του.

Διέθετε δύο αστυνομικές ταυτότητες και είχε έρθει πρόσφατα στην Ελλάδα με τη σύζυγο του. Εμφανιζόταν ως έμπορος τροφίμων, χωρίς να είναι γνωστές μέχρι στιγμής περισσότερες λεπτομέρειες.

Η μια αστυνομική ταυτότητα τον παρουσιάζει γεννηθέντα το 1973 και η άλλη το 1975. Κανείς δεν γνωρίζει ποια είναι αληθινή ή αν είναι πλαστές και οι δύο.

Φως αναμένεταιι να ρίξουν τα αποτυπώματα που έχουν ληφθεί από το θύμα, προκειμένου να διακριβωθεί σε συνεργασία με την Ιντερπόλ και τις βελγικές αρχές αν τους είχει απασχολήσει στο παρελθόν.

Στην κατοχή του είχε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Διέμενε σε διαμέρισμα που είχε νοικιάσει μέσω Airbnb.

Οι αστυνομικοί θα εξετάσουν μάρτυρες από την εταιρία που διαχειριζόταν το διαμέρισμα, το οποίο είχε νοικιάσει ο Βέλγος.

Το αυτοκίνητο από το οποίο αποβιβάστηκε λίγο πριν τη δολοφονία του, φέρει βελγικές πινακίδες και εξετάζεται από τις ελληνικές Αρχές.

Φονική ενέδρα - συμβόλαιο θανάτου;

Οι δράστες του έστησαν ενέδρα έξω από την πολυκατοικία όπου βρίσκεται το διαμέρισμα που είχε νοικιάσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μηχανή μεγάλου κυβισμού με δύο αναβάτες, η οποία παρακολουθούσε από πριν τις κινήσεις του θύματος, προσέγγισε αιφνιδιαστικά και γρήγορα τον Βέλγο. Ο αναβάτης της μηχανής που καθόταν πίσω από τον οδηγό έβγαλε όπλο και πυροβόλησε εν ψυχρώ στο κεφάλι δύο φορές το θύμα. 

Οι δύο αναβάτες της μηχανής ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν.

Στο σημείο βρέθηκαν δύο κάλυκες των 9 mm. Οι κάλυκες εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εξέταση. Πάντως, εκτιμάται πως τα όπλα θα είναι "καθαρά", δηλαδή δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλες ενέργειες.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει την έρευνα, εκτιμούν πως πρόκειται για επαγγελματική... εκτέλεση, αφήνοντας να εννοηθεί πως πρόκειται για εκτέλεση "συμβολαίου θανάτου".

Ήδη έχουν αρχίσει τη λήψη μαρτυρικών καταθέσεων από τη σύζυγο του και πρόσωπα από το οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον του θύματος, για να διαπιστώσουν αν υπάρχουν κάποιοι που είχαν το... κίνητρο για να τον σκοτώσουν.

 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-5-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις