Logo

Υπόθεση Μαντλίν: Ερευνάται η εμπλοκή του 43χρονου παιδόφιλου και στην εξαφάνιση της ακόμα δύο ανηλίκων [φωτο]



 
 

Ο  Κρίστιαν Μπρίκνερ, ο νέος βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν, φέρεται να έχει μπει στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών για τις υποθέσεις άλλων δύο ανηλίκων που αγνοούνται. 

Πρόκειται για την αποκαλούμενη «Γερμανίδα Μάντι», Inga Gkehricke 5 ετών, η οποία εξαφανίστηκε πριν 8 χρόνια από δάσος στη Σαξονία Ανχαλτ εκεί όπου περιφερόταν ενώ η οικογένειά της απολάμβανε εκδρομή με μπάρμπεκιου και για τον 6χρονο Γερμανό Ρενέ Χάζεε. 

Τα ίχνη της μικρής Inga χάθηκαν στις 2 Μαΐου 2015 και οι ντετέκτιβ τότε δεν κατάφεραν να λύσουν το μυστήριο της εξαφάνισής της.

Το περιστατικό της εξαφάνισης της 5χρονης Γερμανίδας συνέβη μόλις 48 μίλια από το σπίτι του 43χρονου Κρίστιαν Μπρίκνερ, στο Νοϊβεγκερσλέμπεν

Οι εισαγγελείς από το Στένταλ επιβεβαίωσαν ότι ξεκίνησαν προκαταρκτική έρευνα σχετικά με την εμπλοκή του Μπρίκνερ και στην υπόθεση της Inga, η οποία ξανάνοιξε τώρα .

Ο επικκεφαλής εισαγγελέας στο Στένταλ είπε πως η αστυνομία εξετάζει νέα στοιχεία σε σχέση με τον ύποπτο στο Μπράουνσβαϊγκ.

Όπως μετέδωσε το  Sky News, πέρυσι, ο Μπρίκνερ θεωρείτο ήδη πιθανός ύποπτος για την εξαφάνιση της Inga. Το σπίτι του φέρεται να ερευνήθηκε έναν χρόνο μετά την εξαφάνιση της 5χρονης από το γερμανικό δάσος αλλά δεν ελήφθη καμία δράση.

Το Spiegel αποκάλυψε έγγραφα σύμφωνα με τα οποία ο Μπρίκνερ φέρεται να φαντασιωνόταν σε διαδικτυακές συζητήσεις την απαγωγή και τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιού τον Σεπτέμβριο του 2013. Λέγεται ότι είπε σε έναν γνωστό του ότι ήθελε "να αιχμαλωτίσει κάτι μικρό και να το χρησιμοποιήσει για μέρες" και πως θα ήταν πιο ασφαλές αν κατέστρεφε μετά τις αποδείξεις".

Η εφημερίδα Volksstimme αναφέρει σε ρεπορτάζ της ότι ο  Μπρίκνερ τέθηκε υπό έρευνα τον Φεβρουάριο του 2016 για την εξαφάνιση της Inga από το δάσος, Οι ντετέκτιβ φέρεται να ανακάλυψαν μία συσκευή στο σπίτι του που περιείχε παιδικό πορνογραφικό υλικό και λέγεται ότι δεν είχε άλλοθι για την ημέρα που η πεντάχρονη εξαφανίστηκε. Επίσης, μία ημέρα πριν από την εξαφάνιση του παιδιού, ενεπλάκη σε τροχαίο σε σημείο που βρισκόταν 55 μίλια από την κατοικία της Inga. Ωστόσο, δεν ακολούθησαν περαιτέρω ενέργειες εναντίον του για τη σχέση του με την Inga, κάτι που δημιουργεί ερωτήματα σύμφωνα με τον δικηγόρο που εκπροσωπεί τη μητέρα του κοριτσιού.

Ανάλογες πληροφορίες δημοσιεύει και η Daily Mail που επισημαίνει ότι η αστυνομία τώρα θα επιστρέψει σε ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο κουτιών όπου ο πρωταρχικός ύποπτος για την  υπόθεση Μαντλίν ΜαΚαν ζούσε σε τροχόσπιτο και έκρυψε ένα USB  με υλικό παιδικής πορνογραφίας ανάμεσα σε οστά ζώων λίγο μετά την εξαφάνιση της 5χρονης Inga.

Η  «Koelner Stadt-Anzeiger» (έκδοση Σαββάτου) γράφει ότι η αστυνομία  ερευνά την σχέση του  Κρίστιαν Μπρίκνερ και με την απαγωγή του Ρενέ Χάζεε επίσης σε ένα παραθαλάσσιο θέρετρο της Πορτογαλίας. 

Ο μικρός Ρενέ είχε εξαφανιστεί σε μια παραλία του Αλγκάρβε το 1996, όταν διέφυγε για λίγο της προσοχής της μητέρας του και του συντρόφου της. Η υπόθεση συνέβη έντεκα χρόνια πριν από την παγκοσμίως γνωστή εξαφάνιση της -τότε τρίχρονης- Μάντλιν στην πόλη Πράια ντα Λουζ, του Αλγκάρβε.

Ο Αντρέας Χάζεε, πατέρας του Ρενέ, είπε στην εφημερίδα της Κολωνίας ότι ελπίζει πως τώρα θα μπορέσει να μάθει τι απέγινε ο γιός του, αλλά δεν πιστεύει ότι ο Ρενέ είναι ακόμα ζωντανός.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-6-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις