Logo

Κρήτη: Σεκιουριτάς πέταξε έξω με κλωτσιές ηλικιωμένο που ήθελε να μπει στη ΔΕΔΔΗΕ [βίντεο]



 
 

Θλίψη και οργή έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου Κρήτης η βιαιότητα με την οποία αντιμετώπισε ηλικιωμένο πολίτη ένας υπάλληλος σεκιούριτι σε υποκατάστημα της ΔΕΔΔΗΕ. 

Η καταδικαστέα συμπεριφορά του υπάλληλου σεκιούριτι έχει καταγραφεί σε βίντεο, που έφερε στο φως το neakriti.gr. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τοπικού ιστότοπου ο ηλικιωμένος επιχείρησε να μπει σε υποκατάστημα της ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή Τσαλικάκι χωρίς να έχει κλείσει πρώτα ραντεβού.

Ο υπάλληλος σεκιούριτι τον σταμάτησε και του είπε ότι απαγορεύεται να μπει εφόσον δεν είχε προγραμματίσει την επίσκεψή του, με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να λογομαχήσουν και στη συνέχεια να πιαστούν στα χέρια.

Ο υπάλληλος σεκιούριτι όπως φαίνεται στο βίντεο, κλωτσάει με τα πόδια του τον ηλικιωμένο ο οποίος είναι πεσμένος στην πόρτα, ενώ πολίτες που βρίσκονται έξω, αντιδρούν και καλούν την αστυνομία.

Ο διευθυντής της ΔΕΔΔΗΕ Ηρακλείου Παύλος Βαρδουλάκης μίλησε στο neakriti.gr και ανέφερε ότι ο πολίτης εξυπηρετήθηκε από τον ίδιο στο γραφείο του και εξετάστηκε το αίτημά του. Παράλληλα, ανέφερε ότι  η εταιρία φύλαξης έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις γι αυτή την συμπεριφορά.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-7-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις