Logo

Κρούσμα κοροναϊού στην ομάδα της Ξάνθης



 
 

Στην ομάδα της Ξάνθης εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα κοροναίού στη Super League 1.

Όπως έγινε γνωστό, μέλος  της αποστολής που βρίσκεται στη Νέα Αγχίαλο Βόλου, ενόψει του αυριανού αγώνα στην Λαμία, βρέθηκε θετικό στον κοροναϊό, μετά από τεστ που έγιναν την Πέμπτη. 

Ειδοποιήθηκε άμεσα ο  ΕΟΔΥ, που έδωσε εντολή να απομονωθεί η ομάδα για πέντε μέρες και ο προσβεβλημένος από τον ιό να μπει σε καραντίνα 14 ημερών.

Κατόπιν τούτου, δεν θα γίνει το παιχνίδι των Θρακιωτών με τη Λαμία για τα πλέι-άουτ, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο (19:30) στη Φθιώτιδα και πλέον η τύχη του θα αποφασιστεί από τη Super League.

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ μετέβη στο ξενοδοχείο, όπου έχει καταλύσει η αποστολή της Ξάνθης, η οποία θα παραμείνει σε καραντίνα τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή.

Το βράδυ της Παρασκευής οι  παίκτες και τα μέλη της αποστολής της Ξάνθης υποβάλλονται σε νέες εξετάσεις  από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, περιμένοντας τα αποτελέσματα το Σάββατο.

Την Κυριακή θα γίνουν και πάλι εξετάσεις τα αποτελέσματα των οποίων θα βγουν τη Δευτέρα.

Σημειώνεται, ότι η αποστολή της Ξάνθης που είχε ταξιδέψει για το ματς με τη Λαμία αποτελείται από τους: Άμπαντ, Μπέντο, Μπαξεβανίδης, Φασίδης, Κασάδο, Σόσα, Θυμιάνης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Μαλεζάς, Κοβάσεβιτς, Καμαρά, Τερκί, Μουλέν, Μπαριέντος, Τζουρίτσκοβιτς, Ντε Αμορίμ, Στάρτζεον, Φοσέ, Κάστρο, Γκαργκαλατζίδης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-7-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις