Logo

ΗΠΑ: Νεκρή μία από τις δύο γυναίκες που χτυπήθηκαν από αυτοκίνητο στο Σιάτλ [βίντεο]



 
 

Η δεύτερη γυναίκα, όπως έγινε γνωστό από εκπρόσωπο ιατρικού κέντρου, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. 

Συγκεκριμένα, η Σάμερ Τέιλερ άφησε την τελευταία της πνοή αργά το βράδυ του Σαββάτου στο Ιατρικό Κέντρο Χάρμπορβιου, όπως δήλωσε τηλεφωνικά στο Reuters η εκπρόσωπος του κέντρου Σούζαν Γκρεγκ, προσθέτοντας ότι Ντίαζ Λαβ, η άλλη τραυματίας, βρίσκεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Η αστυνομία ανακοίνωσε από την πλευρά της όι ο οδηγός,  ένας 27χρονος άνδρας από το Σιάτλ, συνελήφθη στο σημείο του περιστατικού, και βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.

Ο Τσέις Βαν Κλιφ, μέλος της αστυνομίας στην πολιτεία της Ουάσινγκτον, μιλώντγας νωρίτερα στο  Reuters είπε για τον συλληφθέντα: «Τέθηκε υπό κράτηση όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο. Η έρευνα συνεχίζεται. Αυτή τη στιγμή δεν υποπτευόμαστε ότι τα ναρκωτικά ή το αλκοόλ αποτέλεσαν παράγοντα στη σύγκρουση». Οι ερευνητές δεν γνωρίζουν εάν ο οδηγός σκόπευε να χτυπήσει τους διαδηλωτές».

Θα περέπει να σημειωθεί, ότι στο Σιάτλ έχουν πραγματοποιηθεί πολλές διαδηλώσεις, κάποιες και σε αυτοκινητοδρόμους, μετά τη δολοφονία στις 25 Μαΐου του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ κατά τη βίαιη προσαγωγή του από αστυνομικούς στη Μινεάπολις.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-7-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις