Logo

Καταδρομική του Ρουβίκωνα σε τράπεζα - Παρέδωσαν είδη πρώτης ανάγκης σε προσφύγισσες μωρωμάνες [φωτο]



 
 

«Έφοδο» σε τράπεζα έκανε τα ξημερώματα της Παρασκευής ο Ρουβίκωνας.

Στις 4 τα ξημερώματα της Παρασκευής μέλη της αναρχικής ομάδας φορώντας κράνη επιτέθηκαν με βαριοπούλες στα κεντρικά γραφεία της Εθνικής Τράπεζας στη Λεωφόρο Αθηνών 128.

Έσπασαν την κεντρική είσοδο με τις βαριοπούλες και εξαφανίστηκαν.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις από την Αστυνομία.

Χθες, Πέμπτη, κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας, μέλη του Ρουβίκωνα έκαναν ...παράσταση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και στην έδρα των ΥΜΕΤ στην Καισαριανή.

Παρέδωσαν είδη πρώτης ανάγκης σε προσφύγισσες μωρομάνες

Νωρίτερα το απόγευμα της Πέμπτης μέλη του Ρουβίκωνα παρέδωσαν είδη πρώτης ανάγκης σε μωρομάνες προσφύγισσες που βρίσκονται στην πλατεία Βικτωρίας, "αιχμάλωτες ενός συστήματος που τις θέλει αόρατες, παρατημένες και άστεγες σε πλατείες, στοιβαγμένες και φυλακισμένες σε “καμπ” – στρατόπεδα συγκέντρωσης" όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση τους που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αναρχικού χώρου.

Στην ανάρτηση τους οι αντιεξουσιαστές του Ρουβίκωνα αναφέρουν:

"Προσφύγισσες και μετανάστριες, πρόσφυγες και μετανάστες, μωρά και ασυνόδευτα παιδιά, ηλικιωμένοι και άτομα με κινητικά προβλήματα, καθημερινά “εναποτίθενται” από το ελληνικό κράτος στην Πλ. Βικτωρίας, μέχρι να οδηγηθούν, υπό απρόκλητη αστυνομική βία, σε Ελαιώνες, Αμυγδαλέζες και διάφορες άλλες “δομές αλληλεγγύης”.

Η πραγματική αλληλεγγύη, όμως, βρίσκεται στους ανθρώπους που υψώνουν το ανάστημά τους απέναντι στις μεθοδεύσεις των εξουσιαστών και παλεύουν μαζί με τους πρόσφυγες και τις προσφύγισσες για την ελευθερία.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ".

Δείτε φωτογραφία με τα είδη που παρέδωσαν στις προσφύγισσες μωρομάνες

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-7-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις