Logo

Eurovision: Η πρώτη ακρόαση



 
 

eurovision2011_9-2-2011jpgΤην Τρίτη 15 Φεβρουαρίου στις 8 το βράδυ, ανακοίνωσε η ΕΡΤ, ότι θα γίνει η πρώτη παρουσίαση των υποψήφιων τραγουδιών για τον ελληνικό τελικό της Eurovision. Η παρουσίαση θα γίνει σε ειδική εκπομπή και θα μεταδοθεί από τη ΝΕΤ.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος δίνεται η ευκαιρία  να ακουστούν τα  τραγούδια  με τα οποία θα διεκδικήσουν το εισητήριο για το Ντίσελντορφ οι υποψήφιοι,  Λούκας Γιώρκας, Κόκκινα Χαλιά, Νίκη Πόντε, Τριημιτόνιο, Βαλάντω Τρύφωνος και Αντιγόνη Ψυχράμη.

Την εκπομπή θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Λένα Αρώνη, η οποία θα είναι η παρουσιάστρια και του Ελληνικού Τελικού που προγραμματίζεται για τα τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου.

Ο 56ος Διαγωνισμός Τραγουδιού Eurovision θα πραγματοποιηθεί στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Στις 10 και 12 Μαΐου θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί και στις 14 Μαΐου ο τελικός.

Ο καλλιτέχνης ή το συγκρότημα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό τραγουδιού θα επιλεγεί κατόπιν ψηφοφορίας από το κοινό και την κριτική επιτροπή, με την ψήφο των δύο να μετρά εξίσου (50-50).

Στη φετινή διοργάνωση θα συμμετάσχουν 43 χώρες - αριθμός ρεκόρ στην ιστορία του διαγωνισμού.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-2-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις