Logo

Έρευνες για το θησαυρό του Αλή - Πασά !



 
 

alipasas_09-02-2011Στην Καλαμπάκα ψάχνουν τώρα… το θησαυρό του Αλή – Πασά!

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης συζητήθηκε το βράδυ της Τρίτης αίτηση, που έχει υποβάλει ο γνωστός χρυσοθήρας Ευάγγελος Δήμας, για να συνεχίσει τις εργασίες ανεύρεσης και εξόρυξης του χρυσού που είχαν διακοπεί λόγω των εκλογών για τον Καλλικράτη.

Ο δήμαρχος της Καλαμπάκας Δημήτρης Σακελλαρίου απευθυνόμενος στο μανιώδη χρυσοθήρα του είπε: «Οι κάτοικοι της περιοχής μου είπαν ότι στην προηγούμενη απόπειρά σου αντί για χρυσό, ανακάλυψες νερό. Μήπως χτύπησες το θερμοσίφωνα του Αλή – Πασά;».

Ο κ. Δήμας όμως απτόητος επέμενε ότι είναι σίγουρος για την ύπαρξη του θησαυρού που βρίσκεται σε βάθος 35 μέτρων και ότι για τις εργασίες εξόρυξής του έχει τη σύμφωνη γνώμη των αρμοδίων υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών!

Σύμφωνα, με την ιστοσελίδα trikalanews.gr  το θέμα τέθηκε σε ψηφοφορία και τελικά το αίτημα του χρυσοθήρα εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Δήμας έχει υποβάλει και δεύτερη αίτηση για να του χορηγηθεί άδεια, για να περιφράξει 600 τ.μ. ώστε να τοποθετήσει εκεί διαφημιστική πινακίδα του χορηγού του, στο χώρο των ανασκαφών!!!

Ωστόσο αναγκάστηκε να την αποσύρει μόλις του ζητήθηκε να καταβάλει στο Δήμο το 10% των χρημάτων που του δίνει ο χορηγός.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-2-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις