Logo

Ένα εκατομμύριο ευρώ για το ''κεφάλι'' του Β. Παλαιοκώστα!



 
 

palaiokwstas_9-2-2011Με  1.000.000 ευρώ επικήρυξαν τον καταζητούμενο Βασίλη Παλαιοκώστα, μετά και το ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του για την βομβιστική επίθεση, τον περασμένο Ιούνιο, στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη!

Συγκεκριμένα, σήμερα Τετάρτη το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας με ανακοινωσή του γνωστοποίησε ότι:

*με απόφαση των υπουργών Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή και Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου "προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή ενός εκατομμυρίου (1.000.000) ευρώ σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες, που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό και σύλληψη του καταζητούμενου Βασίλειου Παλαιοκώστα του Λεωνίδα – Ηλία και της Γεωργίας, που γεννήθηκε στο Μοσχόφυτο Τρικάλων, την 17-05-1966".

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι για τα πρόσωπα που θα πληροφορήσουν τις αρχές για τον καταζητούμενο, θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε αρχής και οποιουδήποτε τρίτου.

Υπενθυμίζεται, ότι η ΕΛ.ΑΣ. έχει καλέσει όσους γνωρίζουν  στοιχεία για τον Β. Παλαιοκώστα  να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα 170, 1964, 1014 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, πάντα με την υπόσχεση της ανωνυμίας και του απορρήτου της επικοινωνίας...

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-2-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις