Logo

Λήστεψαν τον Ότο Ρεχάγκελ



 
 

Rexagel_10-02-2011Την ώρα που ο Ότο Ρεχάγκελ βραβευόταν για την προσφορά του στην Εθνική Ελλάδας, στην Γερμανία η εφημερίδα «Bild» αποκάλυπτε ότι κατά την διάρκεια των γιορτινών ημερών άγνωστοι εισέβαλλαν στην κατοικία του 72χρονου προπονητή και της συζύγου του, Μπεάτε, η οποία όπως ομολόγησε στην γερμανική εφημερίδα: «Δεν μας άφησαν τίποτα. Πήραν τα πάντα».

Η δυσάρεστη είδηση διέρρευσε μόλις την Τετάρτη το βράδυ και αφού πρώτα δημοσιογράφοι της «Bild» αναρωτήθηκαν γιατί η Μπεάτε Ρεχάγκελ εμφανίστηκε στην εκδήλωση του περασμένου Σαββάτου, το «Ball des Sports», όπου παρέστη το ζεύγος, χωρίς κοσμήματα.

Η ληστεία στην κατοικία των Ρεχάγκελ στο Έσσεν, όπου διαμένουν τα τελευταία 47 χρόνια, διεπράχθη το απόγευμα μιας από τις ημέρες των εορτών.

Ο Ότο Ρεχάγκελ ήταν ιδιαίτερα στεναχωρημένος από το συμβάν γιατί απώλεσε αντικείμενα έντονης συναισθηματικής αξίας, όπως ένα ρολόι που είχε λάβει από την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για την κατάκτηση του Euro 2004.

Οι ληστές έκλεψαν και τα διαμάντια δυο καρατίων της Μπεάτε Ρεχάγκελ. «Τα είχα πάνω από 30 χρόνια. Ήταν ένα δώρο του Ότο, το οποίο προφύλασσα με επιμέλεια» είπε στην «Bild».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-2-2011 από directNEWS.gr πηγή: Βήμα


Τελευταίες Ειδήσεις