Logo

Η Άνιστον δεν μισεί... την Τζολί



 
 

prznstnjl_10-2-2011Ο Πέρεζ Χίλτον είναι ίσως ένας από τους πιο διάσημους Αμερικανούς μπλόγκερ, ενώ το blog του, Perezhilton.com, είναι περισσότερο γνωστό για τα θέματα κουτσομπολίστικου περιεχομένου που αφορούν ηθοποιούς, μουσικούς, και λοιπές διασημότητες και έχει κερδίσει ιδιαίτερη προσοχή για την αρνητική στάση που κρατάει απέναντί τους.

Η Τζένιφερ Άνιστον είχε μιλήσει πρόσφατα σε συνέντευξή της για την τυχαία συνάντηση της με τον Χίλτον στο πάρκινγκ ενός ξενοδοχείου, κατά την οποία εκείνη τον αντιμετώπισε για την κακία που βγάζει ο γνωστός μπλόγκερ ως προς το πρόσωπό της.

Αυτή τη φορά όμως, ο Πέρεζ λέει τη δική του πλευρά της ιστορίας, καθώς στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό  Life & Style, λέει ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, η Τζένιφερ του ανοίχτηκε σχετικά με την Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ. Ισχυρίζεται, επίσης, ότι η Άνιστον του εξομολογήθηκε ότι αυτή την περίοδο έχει μια σχέση και είναι ευτυχισμένη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πέρεζ αναφέρει ότι όταν ρώτησε την Άνιστον ευθέως αν μισεί την Τζολί, εκείνη του απάντησε: «Κοίτα, αυτό έγινε πριν πολύ καιρό, είμαστε ενήλικες και έχουμε προχωρήσει όλοι παρακάτω».

Ο γνωστός μπλόγκερ λέει επίσης, ότι η Άνιστον του είπε ότι ακόμα μιλάνε με τον πρώην σύζυγό της, Μπραντ Πιτ: «Μιλάμε ακόμα με τον Μπραντ και όλα είναι καλά».

Όπως  προσθέτει ο ίδιος, η Άνιστον είναι κάτι περισσότερο από καλά, καθώς όταν την ρώτησε αν βγαίνει με κάποιον, του αποκάλυψε ότι οι άνθρωποι που θεωρούν ότι είναι μοναχική κάνουν λάθος. «Μου είπε ότι βγαίνει ραντεβού πολύ συχνά»,  λέει ο Πέρεζ στο Life & Style. «Απλά, φροντίζει να μην πηγαίνει σε δημόσια μέρη».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-2-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις