Logo

Θανατηφόρο ατύχημα στο πλατό του “NCIS”



 
 

ccdntncis_10-2-2011Ένας  άνθρωπος που εργαζόταν στην δημοφιλή σειρά "NCIS" πέθανε χθες το πρωί, όταν ένα φορτηγό μεταφοράς επιβατών για την παραγωγή προσέκρουσε στο πλατό της σειράς.

Όπως επιβεβαίωσαν οι αστυνομικοί, ο εξηντάχρονος οδηγός του φορτηγού παρουσίασε ξαφνική αδιαθεσία ενώ οδηγούσε, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και να παρασύρει κατά την πρόσκρουση τον πενηνταδυάχρονο φύλακα που βρισκόταν έξω απ’ το πλατό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φύλακας μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά υπέκυψε στα τραύματά του λίγο αργότερα.

Το τηλεοπτικό δίκτυο CBS, το οποίο προβάλλει την τηλεοπτική σειρά, εξέδωσε μια δήλωση στην οποία αναφέρει ότι το στούντιο βρίσκεται σε “συνεργασία με τις τοπικές αρχές της περιοχής Σάντα Κλαρίτα, για να προσδιοριστεί τι προκάλεσε το τρομερό αυτό ατύχημα”.

Οι παραγωγοί, οι ηθοποιοί και το υπόλοιπο προσωπικό της σειράς “NCIS” εξέδωσαν επίσης μια κοινή δήλωση, λέγοντας: «Θρηνούμε τον τραγικό θάνατο του συναδέλφου και φίλου μας» και προσθέτουν: «Το “NCIS” είναι μια οικογένεια. Και, όπως συμβαίνει με κάθε οικογένεια, είμαστε βαθύτατα θλιμμένοι από αυτή την απρόσμενη απώλεια. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τους αγαπημένους του».

Το CBS έχει αναστείλει την παραγωγή της σειράς μέχρι νεωτέρας, ενώ το ατύχημα είναι ακόμη υπό έρευνα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-2-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις