Logo

Τρανσέξουαλ αεροσυνοδοί !



 
 

trnsxl_11-2-2011Μια νέα Ταϊλανδέζικη αεροπορική εταιρεία προσλαμβάνει τρανσέξουαλ ως αεροσυνοδούς, με στόχο να αποκτήσει μία μοναδική ταυτότητα, που θα την κάνει να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους ανταγωνιστές της.

Οι τρανσέξουαλ χαίρουν μεγαλύτερης εκτίμησης στην Ταϊλάνδη σε σχέση με πολλά άλλα έθνη, καθώς κατέχουν κανονικές θέσεις εργασίας σε διάφορους τομείς, ενώ εργάζονται ιδιαίτερα συχνά σε καταστήματα καλλυντικών ή καταστήματα με είδη υγείας.

Η PC Air, όπως ονομάζεται η αεροπορική εταιρεία που ετοιμάζεται να κατακτήσει τους ουρανούς ξεκινώντας τα δρομολόγιά της στην Ασία τον Απρίλιο, είχε αρχικά προγραμματιστεί να προσλαμβάνει μόνο άνδρες και γυναίκες αεροσυνοδούς.

Μετά όμως από εκατοντάδες αιτήσεις εργασίας που έλαβαν από τραβεστί και τρανσέξουαλ, οι υπεύθυνοι της εταιρείας άλλαξαν γνώμη.

Μέχρι στιγμής, έχουν ήδη επιλεγεί 4 τρανσέξουαλ, μαζί με 19 γυναίκες και 7 άνδρες αεροσυνοδούς.

Και ενώ η εταιρεία επιδιώκει την ισότητα, ο πρόεδρος της PC Air, Πίτερ Τσαν, ο οποίος επιλέγει ο ίδιος το τρανσέξουαλ πλήρωμά της, είπε ότι έπρεπε να αφιερώνει περισσότερο χρόνο στις συνεντεύξεις για τους εν λόγω αιτούντες.

«Τους άνδρες αεροσυνοδούς, αν δεν θέλω να τους προσλάβω, είναι λόγω της συμπεριφοράς τους ή του χαρακτήρα τους, καθώς και του τρόπου που περπατάνε ή χαμογελάνε», δήλωσε ο Τσαν.

«Όσον αφορά στις γυναίκες αεροσυνοδούς, αν δεν έχουν υπομονή και ο χαρακτήρας τους δεν πληροί τις προϋποθέσεις, δεν θα τις προσλάβουμε. Με τις τρανσέξουαλ όμως, δεν μπορούμε να δαπανήσουμε μόνο 5 ή 10 λεπτά, καθώς πρέπει να περάσουμε όλη την ημέρα μαζί τους για να σιγουρευτούμε ότι έχουν γυναικείους χαρακτήρες», προσέθεσε ο πρόεδρος της PC Air.

Είναι πολύ πιθανό η συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία να προσλάβει κι άλλες τρανσέξουαλ αεροσυνοδούς στο μέλλον, αν το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας δεν φέρει κάποια αντίρρηση.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-2-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις