Logo

Τι πρέπει να κάνετε για να βρείτε ταίρι πριν του Αγίου Βαλεντίνου !



 
 

vlntnd_11-2-2011Έρευνα που διεξήχθη από επιστήμονες αποκαλύπτει μερικά από τα κυριότερα μυστικά της αποπλάνησης, ακριβώς πάνω στην ώρα για τον εορτασμό του Αγίου Βαλεντίνου!

Οι συμβουλές των ειδικών, οι οποίες κυμαίνονται από το τι μπορούν να φορέσουν οι γυναίκες για να αποσπάσουν την προσοχή ενός άντρα, μέχρι τους παράγοντες που καθιστούν ερωτικά τα γυναικεία και αντρικά ονόματα, θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά στο αν την ερχόμενη Δευτέρα θα απολαύσετε ένα ρομαντικό γεύμα για δύο, ή ένα δείπνο μπροστά στην τηλεόραση μόνοι σας.

Η πρώτη συμβουλή που δίνουν οι ειδικοί στις γυναίκες είναι να φορούν κόκκινο χρώμα, καθώς μια γυναίκα που φοράει κόκκινα ρούχα, όχι μόνο θεωρείται πιο ελκυστική, αλλά κάνει και τους άντρες γύρω της να την προσέχουν περισσότερο, να τη φλερτάρουν και να θέλουν να την πλησιάσουν περισσότερο.

Ένας άντρας απ’ την άλλη, γίνεται επίσης αμέσως πιο επιθυμητός στο αντίθετο φύλο όταν φοράει μερικά κόκκινα ρούχα.

Άλλο ένα βασικό μυστικό αποπλάνησης, τουλάχιστον όσον αφορά στους άντρες, είναι να κάνουν τον εαυτό τους να φαίνεται όσο το δυνατόν περισσότερο δημοφιλής.

Συγκεκριμένα, η πανεπιστημιακή έρευνα, διαπίστωσε ότι οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να “βαθμολογήσουν” υψηλά έναν άντρα εάν δουν μια άλλη γυναίκα να του χαμογελά και να τον κοιτάζει με θαυμασμό.

Το φαινόμενο αυτό ωστόσο, θα μπορούσε να οδηγήσει σε ανεπιθύμητη προσοχή των γυναικών σε παντρεμένους άντρες, καθώς οι έρευνες δείχνουν ότι οι άνδρες που είναι ήδη “πιασμένοι” είναι πολύ πιο ελκυστικοί από τους ελεύθερους άνδρες.

Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τις ελεύθερες γυναίκες, οι οποίες θα πρέπει να αποφεύγουν την έξοδο με αντρική παρέα, επειδή, σύμφωνα με τις μελέτες, οι γυναίκες που περιβάλλονται από άντρες θεωρούνται λιγότερο ελκυστικές.

Η νέα αυτή έρευνα, δείχνει επίσης ότι οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να κατασκοπεύσουν τον σύντροφό τους, καθώς περίπου το 34% από τις 800 Αμερικανίδες φοιτήτριες που ρωτήθηκαν χάριν της έρευνας, παραδέχθηκαν ότι είχαν κοιτάξει στα κρυφά τα email των συντρόφων τους περισσότερο από μία φορά, σε αντίθεση με μόλις το 14% των αντρών.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-2-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις