Logo

Παντρεύεστε; Μην αγχώνεστε, η Google είναι εδώ !



 
 

wddng_11-2-2011Η Google έχει ήδη  ασχοληθεί με τα email σας, τους χάρτες της πόλης σας, ακόμα και με τη συλλογή βιβλίων σας. Γιατί λοιπόν να μην ασχοληθεί και με τον γάμο σας;

΄Ετσι λοιπόν ανακοίνωσε τη δημιουργία της “Google για Γάμους” χθες στο επίσημο blog της κι απ’ ότι φαίνεται, οι σχεδιαστές γάμου ανά τον κόσμο, έχουν ήδη χάσει τον ύπνο τους, καθώς η νέα αυτή ιστοσελίδα θα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν τα πάντα - από την οργάνωση της λίστας των καλεσμένων και τα χρονοδιαγράμματα, μέχρι και τη δημιουργία μιας προσωπικής ιστοσελίδας γάμου, προσαρμοσμένη στα γούστα και τις ανάγκες του κάθε χρήστη ξεχωριστά.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Google δημιουργεί μια τέτοια προσωπική επιχείρηση, καθώς το 2008 ξεκίνησε το πρόγραμμα “Google Health”, το οποίο επέτρεπε στους χρήστες να παρακολουθούν την υγεία τους διαδικτυακά.

Το εγχείρημα αυτό ωστόσο, έφτασε σε ένα αμφιλεγόμενο σημείο όταν η Google συνεργάστηκε με την εταιρεία CVS, προκειμένου να παρέχει στους ασθενείς πρόσβαση στο φαρμακευτικό ιστορικό τους, μέσω του Google Health, κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται αν η Google έχει τελικά υπερβολική πρόσβαση σε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-2-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις