Logo

Ο Σβαρτζενέγκερ επιστρέφει στην υποκριτική



 
 

trmntr_12-2-2011Αφού πέρασε τα τελευταία επτά χρόνια στην κυβερνητική έπαυλή του στην Καλιφόρνια, ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ επιστρέφει στην παλιά του δουλειά – την υποκριτική.

Ο Σβαρτζενέγκερ απέκτησε παγκόσμια φήμη με τους πρωταγωνιστικούς του ρόλους σε ταινίες όπως το “Terminator” και “Conan The Barbarian”, ενώ απέσπασε θετικές κριτικές και για τους ρόλους του σε κωμωδίες όπως το “True Lies”, “Kindergarten Cop” και το “Twins”, όπου πρωταγωνιστούσε με τον απολαυστικό Ντάνι Ντε Βίτο.

Ωστόσο, από το 2003 έως το 2010, ο ηθοποιός διετέλεσε κυβερνήτης της Καλιφόρνια, καθώς αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα του και να ασχοληθεί με την πολιτική.

Ο Σβαρτζενέγκερ εξέπληξε τους φανς του όταν ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Twitter την εξής δήλωση: «Υπέροχα νέα. Οι φίλοι μου από το Creative Artists Agency με ρωτούσαν εδώ και 7 χρόνια πότε να δεχτούν κάποια σοβαρή πρόταση. Σήμερα τους έδωσα το πράσινο φως».

Εμείς απλά ανυπομονούμε να τον απολαύσουμε και πάλι στις κινηματογραφικές αίθουσες και σας δίνουμε την ευκαιρία να θυμηθείτε τις καλύτερες κινηματογραφικές του ατάκες για να θυμούνται οι παλιοί και να... μαθαίνουν οι νεότεροι!


      


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-2-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις