Logo

Κερατέα: Τρομοκράτη ''βάφτισε'' η ΕΛΑΣ τον πρώην δήμαρχο Σταύρο Ιατρού !



 
 

IATROU_12-2-2011

                      ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Αστυνομικοί των ΜΑΤ επιχειρούν να εμφανίσουν τον πρώην δήμαρχο Κερατέας Σταύρο Ιατρού, ως αρχηγό… τρομοκρατών!

Συγκεκριμένα, σε ένορκες καταθέσεις τους υποστηρίζουν, ότι ο κ. Ιατρού την περασμένη Τρίτη ήταν έτοιμος -μαζί με άλλους κατοίκους της περιοχής- να προκαλέσει ισχυρή έκρηξη σε πρατήριο υγρών καυσίμων, αντιδρώντας στην δημιουργία ΧΥΤΑ στο Οβριόκαστρο !!!

Σημειώνεται, ότι με βάση αυτές ακριβώς τις καταθέσεις,  έχει ήδη ασκηθεί σε βάρος του πρώην δημάρχου ποινική δίωξη για έκρηξη, παραβάσεις σχετικές με εκρηκτικές ύλες, παράβαση του νόμου περί όπλων καθώς και για εξύβριση και απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση αστυνομικών οργάνων.

Ωστόσο, το directnews.gr εντόπισε στις μαρτυρικές καταθέσεις των αστυνομικών ένα… ελάττωμα. Ποιο είναι αυτό; Είναι πανομοιότυπες! Σαν να γράφτηκαν με καρμπόν!! Ούτε καν τα σημεία στίξης δεν μπήκαν στον κόπο να αλλάξουν οι προανακριτικοί υπάλληλοι…

Σε λίγο θα φέρουμε στο φως της δημοσιότητας τις επίμαχες καταθέσεις , οι  οποίες αποδεικνύουν το βρόμικο παιχνίδι, που έστησαν κάποιοι από την  ΕΛΑΣ σε βάρος του κ. Ιατρού, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα μεγαλοεργολάβων και τυχάρπαστων πολιτικών.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-2-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις