Logo

Κρίσιμες αναμετρήσεις



 
 

aris_olympiakos_12-02-2011Κρίσιμο είναι για τους διεκδικητές του τίτλου το πρόγραμμα της 22ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.

Ο Ολυμπιακός έχει πολύ δύσκολη αποστολή στη Θεσσαλονίκη στο ματς κόντρα στον Άρη, καθώς με θετικό αποτέλεσμα θα κάνει σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο τη νίκη για να ανέβουν τα σκαλοπάτια της βαθμολογικής κλίμακας.

Στο... πλευρό του Άρη είναι και ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Ζεσουάλντο Φερέιρα υποδέχεται στο Ολυμπιακό στάδιο και στο αθηναϊκό ντέρμπι, την ΑΕΚ και θέλει μόνο τη νίκη και ταυτόχρονα ήττα του Ολυμπιακού στο «Βικελίδης» για να μειώσει τη διαφορά των επτά βαθμών από την κορυφή της βαθμολογίας.

Από εκεί και πέρα, σημαντικό είναι το ματς της Νέας Σμύρνης με τον Πανιώνιο να φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ, ενώ μεγάλης σημασίας είναι και το θεσσαλικό ντέρμπι στη Λάρισα με την ΑΕΛ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου. Η ομάδα της Λάρισας θέλει αποκλειστικά τους τρεις βαθμούς για να ενισχύσει την προσπάθεια της για την παραμονή στην κατηγορία.

Συνοπτικά το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα έχουν ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ

17:15 Εργοτέλης-Καβάλα (NOVA 4)

17:15 Πανιώνιος-ΠΑΟΚ (NOVA 2)

19:30 Αρης-Ολυμπιακός (NOVA 1)

ΚΥΡΙΑΚΗ

15:00 Κέρκυρα-Πανσερραϊκός (NOVA 4)

15:00 Ηρακλής-Αστέρας Τρίπολης (NOVA 2)

17:15 Λάρισα-Ολυμπιακός Βόλου (NOVA 2)

17:15 Ξάνθη-Ατρόμητος (ΝΕΤ)

19:30 Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (NOVA 1)

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-2-2011 από directNEWS.gr πηγή:απε - μπε


Τελευταίες Ειδήσεις